Mesajul emoționant pe care Alex Velea i l-a scris Antonei de ziua ei: "Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa"


Antonia a împlinit recent frumoasa vârstă de 31 de ani, iar Alex Velea, partenerul ei de viață, și-a exprimat iubirea față de ea printr-un mesaj postat pe Instagram. 


Cântăreața Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România a împlinit duminică, 12 aprilie, frumoasa vârstă de 31 de ani. Cu această ocazie, Alex Velea, partenerul ei de viață și tatal celor doi copii pe care îi au împreună, și-a exprimat iubirea și apreciera față de ea printr-un mesaj pe care l-a făcut public pe contul lui de Instagram. 

Citește și: Fotografii needitate cu Alexandra Stan! Artista le-a arătat fanilor cum arată fără Photoshop 

"Te iubesc până la moarte și-napoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptăm să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu... Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea"

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

 

 

 

Chiar dacă nu a avut ocazi să petreacă alături de prieteni și de familie, din cauza situației în care ne aflăm, Antonia a primit o mulțime de mesaje atât din partea celor apropiați cât și a tutuor celor care o urmăresc. 

Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste 5 ani. Antonia mai are o fiica, pe Maya, din relația cu Vincenzo Catellano. Fetița locuiește în Italia, cu tatăl ei, iar Antonia se află în proces de divorț de mai mulți ani.  Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria, însă mariajul lor a ținut din 2010 până în 2014. 

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

related posts

Modifică setările cookies