Mesajul emoționant transmis de Beyonce în ziua în care mama ei a împlinit 67 de ani! Cum arăta Tina în tinerețe


O poză de arhivă și un mesaj emoționant au fost postate de Beyonce pe pagina de Instagram în ziua în care cea care i-a dat viață a împlinit 67 de ani. Tina, mama artistei, a fost o frumusețe în tinerețe și s-a păstrat impecabil de-a lungul anilor.


Beyonce și-a surprins fanii cu o fotografie rară în care apare mama ei, Celestine Ann Knowles. Tina a împlinit 67 de ani în 4 ianuarie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Tina, așa cum o alintă Queen B, poartă o salopetă animal print, cu un decolteu generos și pozează ca un model profesionist. Beyonce nu a specificat câți ani avea mama ei în fotografia care a adunat peste 2,8 milioane de aprecieri într-un timp record. Un lucru este cert, însă!  Știm de unde moștenește artista frumusețea și sex-appeal-ul.

“Ești Regina mea, inima mea, puterea mea, osul din coloana vertebrală. Ești inspirația mea! Sper să ai în viață tot ceea ce îți dorește sufletul. Mama, te iubesc atât de mult”, a scris Beyonce lângă fotografia cu Tina din tinerețe. 

Tina Knowles arată impecabil și la 67 de ani

Mama lui Beyonce a fost o frumusețe în tinerețe și arată impecabil chiar și la 67 de ani. Tina Knowles este creatoare de modă și se ocupă de brandurile Dereon și Miss Tina.

Vezi mai multe poze Tina Knowles și Beyonce în galeria foto de mai jos

Ea este mama cântărețelor Beyonce și Solange Knowles și, până în 2011, a fost căsătorită cu Mathew Knowles, tatăl fetelor. Din 2015 este căsătorită cu actorul Richard Lawson. Tina are și cont de Instagram, unde este urmărită de peste 2,8 de admiratori. 

Fotografii: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: Varză a la Cluj

 

  • Mesajul emoționant transmis de Beyonce în ziua în care mama ei a împlinit 67 de ani! Cum arăta Tina în tinerețe

related posts

Modifică setările cookies