Michelle Obama, cu sinceritate despre relația cu Barack Obama: “Căsnicia noastră nu a fost niciodată perfectă!”


Michelle și Barack Obama au sărbătorit luna trecută 30 de ani de căsnicie! Fosta Primă Doamnă a Americii se află în plin proces de promovare a noii sale cărți “The Light We Carry” (n.red Lumina din noi – Cum să învingi în momente dificile).


Noua carte a lui Michelle Obama este în top vânzări la o săptămână de la lansare. 

Recent, soția lui Barack Obama a împărtășit câteva gânduri despre căsnicie și relații cu cei peste 51,6 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

“Ca adult, am locuit în mai multe locuri, dar, în ceea ce mă privește, am avut doar o singură casă adevărată. Casa mea este familia mea. Casa mea este Barack.

Dar iată cum stă treaba: căsnicia noastră nu a fost niciodată perfectă. Unul dintre noi are mereu nevoie de mai mult sau dă mai mult. Trebuie să fim dispuși să ne ascultăm unul pe celălalt, cu sinceritate și fără defensivă. Doar atunci putem evolua împreună.

De-a lungul anilor, o mulțime de tineri m-au întrebat despre căsătorie. Iar răspunsul meu de obicei sună cam așa: "Nu, nu, nu trebuie să te pregătești pentru perioade lungi de discordie și disconfort. Trebuie să înveți cum să faci compromisuri reale. Cosmetizarea unei relații în timpul ei îți va crea probleme atunci când te vei căsători. Hârtia nu te ajută să treci peste probleme atunci când trăiești cu cineva zi de zi. 

Așa că trebuie să te întrebi: Ce încerci să obții din această relație? Te-ai gândit cu adevărat la asta? Vrei o nuntă sau vrei un parteneriat pe viață? Acestea sunt două lucruri foarte diferite. Răspundeți la întrebare: Cine suntem și cine vrem să fim? Acum vreau să aud de la voi. Ce sfat ați împărtăși despre căsătorie sau despre relații? #TheLightWeCarry”, a scris Michelle Obama pe Instagram. 

Michelle a postat și un colaj foto cu soțul ei, care s-a bucurat de aprecierea a peste 4,7 milioane de internauți.

Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți de 30 de ani și au două fiice împreună. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Michelle Obama, cu sinceritate despre relația cu Barack Obama: “Căsnicia noastră nu a fost niciodată perfectă!”

related posts

Modifică setările cookies