Michelle Obama, vacanță fără Barack! Fosta Primă Doamnă a Americii, surprinsă pe iaht într-o companie selectă


Vara s-a terminat, dar Michelle Obama continuă să se bucure de vacanță. Fosta Primă Doamnă a Americii a fost fotografiată în Italia, într-o companie selectă.


În timp ce Barack Obama a rămas în California, Michelle se distrează la bordul iahtului deținut de Steven Spielberg. 

Soția lui Barack Obama a fost surprinsă zilele trecute în timp ce făcea snorkeling în Portofino. Michelle era însoțită de Steven Spielberg, Kate Capshow, soția regizorului, Tom Hanks și Rita Wilson, soția celebrului actor. 

Michelle Obama (59 de ani) purta un costum de baie întreg, alb, iar și o bluză din neopren. Fosta Prima Doamnă a Americii era zâmbitoare și nu părea deranjată de prezența paparazilor. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Michelle și prietenii ai au părăsit pentru scurt timp iahtul lui Spielberg și au ajuns în zona în care se putea face snorkeling cu o ambarcațiune de mici dimensiuni. 

Iahtul deținut de Steven Spielberg se numește Seven Seas și a fost cumpărat în această vară. Potrivit Daily Mail, luxoasa ambarcațiune este evaluată la 250 de milioane de dolari și are două piscine, o sală de cinema și o platformă de aterizare pentru elicoptere.

Michelle Obama s-a bucurat din plin de vară. În ultimele luni, ea a fost fotografiată în diverse locații, inclusiv în Mallorca și Madrid, unde a petrecut câteva zile alături de prietenii ei.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images
  • Michelle Obama, vacanță fără Barack! Fosta Primă Doamnă a Americii, surprinsă pe iaht într-o companie selectă

related posts

Modifică setările cookies