Ce părere are Michelle Obama despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle


Una dintre cele mai iubite foste prime doamne ale Americii a făcut câteva declarații cu privire la interviul oferit de ducii de Sussex lui Oprah. 


Acuzațiile de rasism lansate de Meghan Markle la adresa familiei regale nu au surprins-o deloc pe Michelle Obama. 

“Cred că a fost dureros pentru ea...Așa cum am mai spus, rasa nu este un concept nou în această lume pentru oamenii de culoare, așa că nu a fost chiar o surpriză să ascult ce a simțit”, a declarat Michelle Obama în cadrul unui show tv.

Când mă gândesc prin ce trec, mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare și claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat. Pentru că nimic nu este mai important decât familia”, a mai spus nevasta lui Barack Obama, potrivit People.

Meghan Markle a dezvăluit în interviul-eveniment cu Oprah Winfrey că fiului ei, Archie Harrison, i s-a refuzat titlul de Prinț încă dinainte de a se naște. În cadrul discuției de maximă audiență, Ducesa a lansat acuzații la adresa Casei Regale, lăsând să se înțeleagă că fiul ei a fost discriminat pe criterii rasiale.

Ducesa de Sussex a spus că Archie nu a fost făcut prinț din cauza unor „îngrijorări și conversații” referitoare la „cât de întunecată” urma să fie pielea lui după ce se va naște.

„Nu au vrut ca el să fie Prinț... ceea ce ar fi contrar protocolului și nu urma să beneficieze de securitate”, a dezvăluit Meghan Markle. Ducesa a refuzat să divulge identitatea persoanei din cadrul Familiei Regale care a exprimat aceste „îngrijorări”, pe motiv că dezvăluirea va fi devastatoare.

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

 

 

 

 

  • Ce părere are Michelle Obama despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies