Mihai Trăistariu, detalii despre conturile pe care le au pe OnlyFans Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu


Despre Mihai Trăistariu s-a scris în tabloide, de-a lungul timpului, că ar fi prima persoană publică din România care și-a făcut cont pe OnlyFans.


Între timp, mai multe celebrități din țara noastră, printre care Laurette, Larisa Drăgulescu și Daniela Crudu au intrat și ele pe celebra platformă pentru adulți și câștigă bani frumoși de acolo. Spre exemplu, Larisa Drăgulescu a afirmat că veniturile ei din OnlyFans sunt între 5.000 și 10.000 de dolari pe lună.

Mihai Trăistariu a vorbit recent, într-un interviu pentru Playtech, despre sumele care le pot intra vedetelor în cont, dacă produc conținut pentru abonații de pe OnlyFans.

„OnlyFans este principala rețea de socializare, multe vedete din întreaga lumea s-au mutat acolo, mai ales că mai poți face și un ban. Și eu am cont, dar nu fac bani, doar mai scot câte 3 lei. O fac mai mult ca să mă distrez, nu-mi face nimeni pozele, mi le fac singur. Cred că amândouă pot face bani frumoși. Vă spun cum funcționează. Fetele primesc și mesaje în privat, bărbații care le plac le scriu și le trimit bani, dacă le arată mai mult, ce anume vor ei. Și eu am primit niște oferte, de la niște doamne, dar nu le-am dat curs, eu nu fac nimic pentru bani. În cazul lor e mai simplu, că-s fete frumoase. Pot face o groază de bani, pot face și 40.000 de euro, dacă execută la comandă. Li se cer niște favoruri, de genul: „Dacă ne arăți o anume parte a corpului sau dacă folosești obiectul X, îți dau 100 de euro”. La modul ăsta funcționează, îi trimiți poza individului și îți primești banii”, a spus Mihai Trăistariu.

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

related posts

Modifică setările cookies