Mihai Trăistariu, lăsat pe dinafară la Festivalul Mamaia 60: „I-au chemat pe ai lor”. Motivul pentru care nu a mai urcat pe scenă


Mihai Trăistariu trebuia să se numere printre artiștii care au urcat pe scena Festivalului Mamaia 60, pe data de 25 august, doar că a fost eliminat din program. Revoltat în urma celor întâmplate, artistul a povestit ceea ce s-a întâmplat, fiind convins că a fost neîndreptățit.


Cu puțin timp înainte de spectacol, Mihai Trăistariu a fost eliminat de pe listă, motiv pentru care, nu a mai putut să urce pe scenă. Firma care trebuia să organizeze evenimentul a fost schimbată pe ultima sută de metri, în luna iulie, în urma unei licitații. 

Schimbările au continuat cu înlocuirea artiștilor, spre dezamăgirea celor care trebuiau să performeze. Vestea nu i-a bucurat deloc, deoarece ediția de anul acesta a fost prima din ultimii 11 ani. În ciuda faptului că a fost revoltat de decizia luată, nu a putut face nimic altceva decât să accepte situația.

„Eu eram în prima echipă, cea cu Ionel Tudor, dar nu a câștigat licitația și au luat alții. Inițial, era Ionel Tudor cu Orchestra, cu niște invitați, care au luat trofeul, Premiul I la Mamaia, așa era inițial programul făcut, dar, s-au răzgândit cei de la Consiliul Județean și au făcut licitația. Nu știu ce s-a întâmplat! A mai venit o firmă și a câștigat cealalată firmă. A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”, a spus Mihai Trăistariu, conform Click.

Pregătirile pentru Festivalul Mamaia 60 au început încă din primăvara acestui an, dar licitația pentru firma organizatoare a fost demarată cu doar o lună înainte de susținerea evenimentului. De asemenea, Consiliul Județean Constanța a stabilit ca suma de ahiziție pentru festival să fie de aproximativ 720.000 de euro, iar firma care a câștigat a licitat cu aproximativ 220.000 de euro mai puțin. 

Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu

  • Mihai Trăistariu, lăsat pe dinafară la Festivalul Mamaia 60: „I-au chemat pe ai lor”. Motivul pentru care nu a mai urcat pe scenă

related posts

Modifică setările cookies