Mit, realitate sau… Photoshop? Adevărul despre poza cu Jason Derulo în slip, ștearsă de Instagram


Poza cu “anaconda” lui Jason Derulo a intrat deja în istorie :) Canteretul a postat săptămână aceasta o imagine în care apare în slip, iar Instagramul i-a scos-o pe motiv că încalcă regulile sale privind nuditatea și conținutul sexual.


În fotografie, Derulo își etalează, chipurile fară să vrea… bărbăția, motiv pentru care fanii l-au taxat imediat.  “Ce animal ascunzi în pantaloni?” – l-a întrebat o admiratoare. Răspunsul a fost unul cât se poate de previzibil: “ Anaconda” :)

După ce Instagramul i-a scos poza pe motiv că e prea… sexuală, Derulo a luat foc! Artistul se consideră nedreptățit, în condițiile în care avea slipul pe el.

 

Dar “telenovela anaconda” nu se termină aici. Fie că recunostem sau nu, mulți dintre noi și-au pus întrebarea: “cât de mare e, totuși, anaconda?” :) Cântărețul a clarificat lucrurile pentru TMZ, iar răspunsul său i-a uluit și mai tare pe fanii deja impresionați de dotările artistului.

 

Se pare însă că “anaconda”lui Jason Derulo este chiar mai mare decât credeau fanii. Întrebat de reporterii de la TMZ care e treaba cu poza, Derulo a spus: “Frate, nu eram excitat”, a spus inițial Derulo, după care, în cele din urmă, a recunoscut: “bine, doar un pic, dar nu…” Cântărețul a intrat apoi în niște detalii cât se poate de intime, încercând să explice situația în care se afla, insistând totuși că “nu era excitat”, doar “semi”… orice ar însemnă asta :) 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

 

  • Mit, realitate sau… Photoshop? Adevărul despre poza cu Jason Derulo în slip, ștearsă de Instagram

related posts

Modifică setările cookies