Motivul pentru care Johnny Depp a izbucnit în râs în timpul procesului


Întreaga sala de judecată a izbucnit în râs joi, în timpul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard, după ce bodyguard-ul actorului a fost confuzat de o întrebare a avocaților. 


O altă zi din procesul intentat de Depp (58 de ani) fostei sale soții, Amber Heard (36 de ani), după ce aceasta ar fi pretins că a abuzat-o fizic și sexual. 

Joi, bodyguard-ul lui Depp, Malcolm Connolly a depus mărturie prin video call, răspunzând întrebărilor puse de avocatul lui Amber Heard.

 

Connor, care a început să lucreze ca gardă de corp pentru Depp în 2006 - a fost întrebat dacă a l-a văzut pe actor urinând în holul casei sale din Australia.

În timpul interogatoriului, avocatul lui Heard l-a întrebat: ”Când ai ajuns acasă, ai auzit un zgomot, corect?”. Connolly a răspuns: ”Da, au auzit ceva prin ușă, da”.

”Și domnul Depp încerca să urineze în foaier, nu-i așa?”, a întrebat avocatul, moment în care Connolly a rămas șocat, s-a strâmbat și a spus: ”Nu”.

Depp și echipa sa de avocați au fost la fel de surprinși de întrebare, apoi au început să râdă toți.

În timp ce oamenii din sală continuau să râdă, Connolly a fost întrebat: ”Domnul Depp avea penisul afară, nu-i așa?”.

În timp ce actorul își lua capul în mâini, bodyguard-ul a răspuns: ”Cred că mi-aș fi amintit dacă i-aș fi văzut penisul domnului Depp”.

Foto: Profimedia

  • Motivul pentru care Johnny Depp a izbucnit în râs în timpul procesului

related posts

Modifică setările cookies