Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka!


Fiona Hill, una dintre cele mai prestigioase experte americane în politica față de Rusia, a dezvăluit faptul că Vladimir Putin nu bea niciodată la masă.


”La niciun prânz oficial, acesta nu s-a atins de paharul lui”, a spus aceasta. Fiona a mai vorbit și despre obsesia liderului de la Kremlin pentru sănătatea sa, după ce ”oponenții săi au fost otrăviți”. 

Mai mult, chiar înainte de a deveni președintele Rusiei, Vladimir Putin obișnuia să-și golească paharele în vazele cu flori. Cu toate acestea, Putin a descoperit gustul berii pe când se afla în Germania, aceasta fiind și singura băutură alcoolică pe care o consuma. 

Prin comparație, primul președinte al Federației Ruse, Boris Elțîn, care a condus țara între 1991 și 1999, era renumit drept un mare băutor de vodkă, fiind surprins în situații mai puțin plăcute. De exemplu, în 1995, în timp ce se afla la Casa Albă, Boris Elțin a trecut de oamenii de la securitate și a fost găsit pe stradă, în chiloți, în timp ce încerca să cheme un taxi ca să meargă la o pizza.  

Foto: Getty

 

  • Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka!

related posts

Modifică setările cookies