Un fost șef MI6 crede că Vladimir Putin va ajunge într-un sanatoriu până în 2023: "Din care nu va ieși ca lider al Rusiei"


Zvonurile privind starea șubredă de sănătate a lui Vladimir Putin continuă să circule în spațiul online. Presa străină scrie că liderul rus suferă de cancer și de boala Parkinson și sunt teorii conform cărora acesta își va pierde în curând controlul asupra puterii.


Un fost șef MI6 crede că liderul de la Kremlin va sfârși într-un sanatoriu până anul viitor.

Sir Richard Dearlove a sugerat că Putin va face în curând un pas în spate pentru a primi tratament medical.

El susține că președintele Rusiei va ajunge cel mai probabil într-o instituție medicală pentru persoane cu boli cronice.

"Cred că va pleca până în 2023, dar probabil într-un sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei. Nu spun că nu va ieși din sanatoriu, dar nu va mai ieși ca lider al Rusiei. Aceasta este o modalitate de a face lucrurile să meargă mai departe fără o lovitură de stat", a declarat fostul spion în cadrul poscast-ului One Decision, potrivit Daily Star

Vladimir Putin nu ar avea doar probleme grave de sănătate. Liderul de la Kremlin își pierde încet dar sigur și o parte din adepții săi de lungă durată. 

Fostul spion MI6 a mai afirmat că guvernul rus se află într-o "dezordine și haos din ce în ce mai mare" din cauza comportamentului lui Vladimir Putin.

El a spus că liderul rus trebuie să se scuze în mod regulat de la întâlniri pentru a urma un tratament și că este "constant" urmărit de mai mulți medici.

Unele persoane din interior au sugerat că Vladimir Putin mai are la dispoziție doar trei luni până când va fi înlăturat de la putere.

Fotografii: Getty Images

  • Un fost șef MI6 crede că Vladimir Putin va ajunge într-un sanatoriu până în 2023: Din care nu va ieși ca lider al Rusiei

related posts

Modifică setările cookies