Naomi Campbell a recunoscut abuzul de alcool și de droguri. Ce l-a împins pe fostul model să recurgă la acest gest


Naomi Campbell a fost unul dintre cele mai de succes modele feminine, defilând pentru marile case de modă și reprezentând un adevărat model pentru tinerele care își doreau să facă performanță în acest domeniu.


Cu toate acestea, succesul profesional și banii pe care i-a câștigat nu au ajutat-o să scape de problemele din copilărie, motiv pentru care, a apelat la o variantă deloc potrivită, în încercarea de a scăpa de fantomele trecutului.

Noami Campell a recunoscut faptul că a făcut abuz de alcool și de droguri, pentru a scăpa de traumele provocate de abandonul din copilărie, dar și pentru a trece peste moarte lui Gianni Versace, unul dintre prietenii ei apropiați.

Fostul supermodel a apelat la substanțele interzise la începutul anilor 1990, iar de aceleași metode s-a folosit în anul 1997, când Gianni Versace a fost împușcat, chiar în fața casei sale din Miami Beach. 

„Durerea a fost un lucru foarte ciudat în viața mea, pentru că nu se vede întotdeauna. Intru în șoc și mă înspăimânt când se întâmplă cu adevărat, iar, abia mai târziu, clachez, dar am ținut durerea în mine și nu am zis nimic”, a povestit Naomi, în cadrul unui documentar. 

Deși a consumat alcool și droguri, în încercarea de a minimaliza traumele căpătate de-a lungul timpului, fostul model este conștient că a nu a fost cea mai inspirată alegere, dar, la acea vreme, părea a fi soluția salvatoare.

„Când am început să folosesc (n.r. droguri/alcool), a fost ca să acopăr durerea. Dependența este atât de… este o prostie, chiar este. Te gândești că o să vindece rana. Nu este așa. Poate provoca frică și anxietate uriașe. Așa că m-am înfuriat foarte tare”, a mai dezvăluit aceasta, conform Daily Mail

Momentul care a determinat-o să pună punct dependenței a avut loc în anul 1999, în timpul unei ședințe foto, când a clacat. Tot în același an, Naomi a decis să meargă la dezintoxicare și a numit decizia ca fiind „unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-aș fi putut face pentru mine, în acel moment”. 

 

Sursa foto: Getty Images 

  • Naomi Campbell a recunoscut abuzul de alcool și de droguri. Ce l-a împins pe fostul model să recurgă la acest gest

related posts

Modifică setările cookies