Naomi Campbell, imagini rare cu fiica sa născută prin mamă surogat. Supermodelul a devenit mamă la 50 de ani


Cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorită în Anglia pe 19 martie, supermodelul Naomi Campbell a publicat o fotografie rară cu fiica sa în vârstă de aproape 2 ani.

Tag-uri: #Naomi Campbell

Naomi Campbell  a devenit mamă la 52 de ani, prin surogat și după ce a dat anunțul neașteptat, modelul a ținut-o pe micuță departe de lumina reflectoarelor. Însă, cu ocazia Zilei Mamei, aceasta a publicat mai multe fotografii cu micuța pe rețelele sociale.

Deși nu i se vede chipul, întrucât imaginile sunt făcute din spate, se poate vedea cât de mare a crescut fetița lui Naomi Campbell, acum în vârstă de 22 de luni.

Într-una dintre fotogafii, modelul și fiica sa sunt pe plajă, în timp ce în celelalte imagini cele două sunt surprinse într-un parc de distracții, acasă, sau într-un peisaj de țară.

Caruselul de fotografii a fost intitulat "Binecuvântare" și a fost apreciat de peste 170.000 de fani, care au felicitat-o pe Naomi pentru faptul că îi protejează intimitatea și nu îi expune chipul pe rețelele sociale:

"Îmi place atât de mult cum îi protejezi identitatea. Cum nu îți exploatezi și nu îți folosești copilul că recuzită în social media. Este foarte revigorant și cred că este unul dintre cele mai clare indicii ale tipului de mamă care ești. La mulți ani de Ziua Mamei!".

Supermodelul a dat vestea că a devenit mamă pentru prima oară în 2021 mai, la doar câteva săptămâni după ce a apărut pe podiumul Săptămânii Modei de la New York fără o burtică vizibilă. 

Ulterior, ea a insistat că fiica ei nu a fost adoptată, pe fondul speculațiilor tot mai mari cu privire la legătură lor biologică. Vorbind pentru British Vogue în februarie, în timp ce poza cu fiica sa pentru o ședință foto de copertă, modelul a confirmat: "Nu a fost adoptată - este copilul meu".

În ciuda faptului că a confirmat că fiica ei nu este adoptată, Naomi a refuzat să dea mai multe detalii despre primul ei născut.

Sursă foto: Getty

  • Naomi Campbell, imagini rare cu fiica sa născută prin mamă surogat. Supermodelul a devenit mamă la 50 de ani

related posts

Modifică setările cookies