Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”


Unul dintre cele mai titrate fotomodele ale planetei, Naomi Campbell, nu se grăbește să se așeze la casa ei.


Naomi Campbell e o veterană a prezentărilor de modă. Britanica activează de 35 de ani în modeling, ajungând printre cele mai titrate 6 fotomodele ale planetei, alături de Linda Evangelista, Cristy Turlington, Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Tatjana Patitz.

Deși a împlinit 49 de ani în luna mai a acestui an, Naomi nu pare interesată să se așeze la casa ei și să aibă o familie. Într-un interviu acordat revistei WSJ, modelul a dezvăluit și cât de mult își dorește să aibă copii.

„Nu sunt pregătită, încă, să am copii. O să văd ce-mi aduce universul. Deocamdată, ceea ce mi-a dat universul este în spiritul unei familii alese”, spune Naomi Campbell, făcând aluzie la nenumărații copii de origine africană pe care i-a ajutat prin intermediul campaniilor umanitare.

Unul dintre ei este și modelul sudanez Adut Akech, care a strălucit în vara anului trecut la Paris, într-o defilare în cadrul Fall 2018 Haute Couture. Tânăra Adut, originară din Sudanul de Sud, a ajuns într-o tabără de refugiați din Kenya, după ce familia ei a fost nevoită să fugă din calea războiului civil din Sudan. 

Vezi AICI toată povestea sudanezei Adut Alech!

Naomi Campbell nu are iubit

Naomi Campbell nu e implicată în nicio relație amoroasă și, spune ea, nici nu-și dorește în acest moment. Însă, la începutul acestui an, jurnaliștii britanici de la The Sun relatau că s-a cuplat cu tinerelul Liam Payne, solistul trupei One Direction. 

Citește și: Naomi Campbell are o mamă la fel de frumoasă: cum arăta aceasta în tinerețe

În vârstă de 26 de ani, Liam ar fi dus-o pe Naomi la un concert la Londra și ar fi petrecut Revelionul cu ea în Ghana. 

Acum, Naomi spune că se bucură că e singură și că ține la viața ei privată. „Pentru mine, intimitatea este importantă pentru a ajunge să ne cunoaștem unul pe altul și mereu mă îngrijorez că jobul meu nu-mi va permite asta”, a mai spus vedeta. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să pozezi pe covorul roșu

  • Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”

related posts

Modifică setările cookies