Naomi Campbell și Liam Payne sunt împreună. Cum a cucerit-o bărbatul cu 23 de ani mai tânăr


Se pare că cei doi sunt împreună de la sfâșitul anului 2018, însă au ținut totul secret până acum. 


Prima apariție publică, asumată, ca și cuplu, a fost în urmă cu câteva zile. Pe 28 ianuarie, Naomi și Liam au mers împreună la concertul lui  Davido,  pe arena O2 din Londra. 

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun ei au petrecut Revelionul împreună în Ghana. 

 

Cum a  cucerit-o Liam pe Naomi

Povestea lor de dragoste pare că a început pe internet. Fostul membru al trupei One Direction a început să filtreze cu Naomi pe rețelele sociale, iar apoi au schimbat numele de telefon și au continuat pe WhatsApp. Nu a mai fost mult până când au decis să se și întâlnească. 

Liam crede că este uimitoare și frumoasă și a spus că timîul petrecut împreună este minunat. Nu poate să creadă cât este de norocos”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

Dacă la început, Liam a ținut totul ascuns, el a decis să să vorbească despre relația cu Naomi. Cântărețul a dat și detalii din viața intimă, spunând că atunci când fac dragoste, Naomi este explozivă. 

 

Liam Payne a fost împreună cu cântăreața Cheryl Cole, de care s-a despărțit vara trecută, la doar câteva luni după ce s-a născut băiețel lor. 

Cheryl Cole a declarat imediat după separare că se săturase ca ea să stea cu copilul, iar Liam, care era cu 10  ani mai tânăr, să-și petreacă nopțile alături de prietenii ei. 

Vezi și:

  • Naomi Campbell și Liam Payne sunt împreună. Cum a cucerit-o bărbatul cu 23 de ani mai tânăr

related posts

Modifică setările cookies