Pandemia nu le-a împiedicat să ajungă la greutatea visată. Ele sunt vedetele care au slăbit spectaculos


Pierderea în greutate poate fi un lucru dificil pentru multe persoane, mai ales că exercițiile fizice pot părea destul de greu de integrat în rutina zilnică, iar alimentele care ne îngrașă sunt, adesea, cele mai delicioase. 


Dar ce este cel mai greu este să slăbești și să ții obiceiurile alimentare proaste sub control atunci când ești în permanență în centrul atenției. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru transformările spectaculoase le vedetelor sunt remarcate imediat. Iar pe multe le-am văzut pășind în fața camerelor de filmat cu mult mai puține kilograme, chiar acum, pe timpul pandemiei.

Adele

Transformarea lui Adele a fost remarcată în octombrie anul trecut, după ce a fost fotografiată la petrecerea de ziua lui Drake, camerele suprinzând-o pe artistă cu un nou fizic. După ce, timp de câteva luni, a încercat să apară cât mai puțin, Adele, în vârstă 32 de ani, a început să aibă din ce în ce mai multe apariții publice și toată lmea îi laudă condiția fizică și ambiția de a slăbi.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a intrat în centrul atenției atunci când a apărut pentru prima dată în show-ul “The Osbourne”s alături de tatăl ei Ozzy și mama Sharon. Din 2009, Osbourne a reușit să slăbească 70 de kilograme, prin diferite metode. Vedeta obișnuia să practice hula-hoop care arde calorii și de atunci a devenit un avocat al dietei pe bază de ciuperci numită Planul M.

În cele mai recente apariții, Kelly Osbourne pare că  nu se oprește din procesul de slăbire și acum pare de nerecunoscut. Vedeta a mărturisit că a avut și o intervenție de micșorare a stomacului, dar alimentația o ajută foarte mult.

Rebel Willson

Cea mai spectaculoasă din acest an este a lui Rebele Wilson, care și-a propus ca în 2020 să ajungă la aproximativ 70 de kilograme. Actrița a plecat initial de la 165 de kilograme și a decis că are nevoie să renunțe la imaginea care a făcut-o cunoscută și să abordeze un stil de viață sănătos.

Transformarea ei dramatică se datorează antrenorului Jono Castano Acero, care a declarat presei că îi încurajează pe oameni să facă în fiecare zi cardio.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: ShARE în bucate - Pui cu bere neagră și salată de cartofi cu maioneză

  • Pandemia nu le-a împiedicat să ajungă la greutatea visată. Ele sunt vedetele care au slăbit spectaculos

related posts

Modifică setările cookies