“Poleită cu aur”. Kylie Jenner, ținută controversată la nunta lui Justin Bieber


 
Kylie Jenner a eclipsat mireasa la nunta anului în showbizul american. Sora mai mică a lui Kim Kardashian a arătat că și cum ar fi fost poleită în aur.


Cu siguranță, Kylie Jenner a reușit să se facă remarcată la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin. Vedeta de reality show a arătat ca o zeiță într-o rochie aurie, care a lăsat… multă piele la vedere. Cu un umăr gol, cu un decupaj în zona decolteului și cu picioarele expuse, rochia a făcut senzație printre invitați.

 

La nuntă, Kylie a fost alături de mama sa, Kriss Jenner și de fiica Stormi. De la marele eveniment, au lipsit toate celelalte surori Kardashian, inclusiv Kourtney, despre care presa a scris de nenumărate ori că a avut o aventură cu Justin Bieber.

Kylie Jenner tocmai a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Travis Scott, după doi ani de relație. Cei doi sunt împreună din 2017 și la foarte puțin timp de la începerea relației Kylie a rămas însărcinată. De acum înainte, cei doi părinți vor împarți custodia mucutei Stormi.

Oficial, cei doi nu spun că s-au despărțit, ci doar “iau o pauză”.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

  • “Poleită cu aur”. Kylie Jenner, ținută controversată la nunta lui Justin Bieber

related posts

Modifică setările cookies