Povești de iubire - Anca Serea și Adi Sînă, tot ce nu se știe despre dragostea lor


Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cresc împreună șase copii, dar tot împreună se bucură de succesele pe plan profesional și pleacă în vacanțe-de cuplu, doar ei doi, și de familie, alături de ceilalți șase mici membri ai familiei.


VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII SPECIALE CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO
 
S-au cunoscut cu mult timp înainte de a se îndrăgosti, dar și când s-au îndrăgostit, au știut că vor ajunge la altar. Adrian chiar declara în presă, în prima fază a relației lor, că totul e mult prea frumos ca să nu se ajungă la...un inel. 
 
Prima dată s-au întâlnit când Anca era mămică foarte tânără, avea deja primul copil și lucra ca reporter la o televiziune muzicală. Nu s-a întâmplat nimic atunci, au trecut anii și, din păcate, Anca a trăit una dintre cele mai mari drame ale vieții ei: bărbatul care îi era soț și alături de care avea deja doi copii a murit de cancer. Și-a revenit însă, a continuat să creadă în viitor și în iubire și l-a reîntâlnit pe Adrian la o seară de karaoke, unde...nu l-a băgat foarte mult în seamă. I-a dat însă numărul de telefon și artistul a sunat-o chiar a doua zi. Și așa a început totul...

 
În 2015, după patru ani de relație, s-au căsătorit civil și religios, iar mireasa a fost condusă la altar chiar de unul dintre cei doi băieți ai ei, Noah și David.  
 
Diferența de vârstă dintre ei e de trei ani: Anca are 39 de ani, iar Adrian 42. Frumoasa Anca are în continuare un trup de fotomodel, deși a născut de șase ori, iar soțul ei e îndrăgostit de ea ca în prima zi. 
 
Anca are doi copii din prima căsătorie cu Filip Poplingher - David și Sarah, și patru cu Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise Petru și Leeah, ultima născută în august anul trecut. 
 


Pe PRO TV PLUS puteți urmări materiale speciale cu vedetele preferate:

FOTO: INSTAGRAM

  • Povești de iubire - Anca Serea și Adi Sînă, tot ce nu se știe despre dragostea lor

related posts

Modifică setările cookies