Poza care a strâns peste 11 milioane de aprecieri pe Instagram. Cum s-a pozat Cristiano Ronaldo alături de familia sa


Cristiano Ronaldo se află în Funchal (Portugalia) alături de familia sa, pe perioada izolării din cauza pandemiei de coronavirus. 


Fotbalistul postează constant fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare în care le arată admiratorilor felul în care își petrece timpul.

Zilele trecute, Ronaldo a publicat o fotografie în care apare alături de Georgina Rodriguez, partenera lui, gemenii Eva și Mateo și micuța Alana Martina. ”Cel mai bun mod de a îți începe ziua” era mesajul care însoțea fotografia care a strâns peste 11,2 milioane de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best way to start the day ????❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Sportivul dovedește că are capacitatea de îmbina perfect timpul petrecut cu familia cu cel în care se antrenează. Chiar dacă competițiile sportive sunt suspendate, acesta nu neglijează pregătirea fizică și se antrenează mereu în sala pe care și-a amenajat-o acasă. 

”Este un moment dificil pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează - sănătatea, familia, cei pe care îi iubim. Stați acasă și să-i ajutăm pe medici în lupta de a salva cât mai multe vieți”, a fost mesajul transmis de starul portughez în urmă cu câteva zile. 

Ronaldo și Georgina Rodriguez au o relaţie stabilă de câţiva ani, din care s-a născut şi o fetiţă, Alana Martina, în noiembrie 2017. Acesta e al patrulea copil al lui Ronaldo, însă primii trei au fost făcuţi cu mame-surogat, rămase în anonimat.

Vezi și: Top 3 actori nominalizați la Oscar care au dat vocea unor personaje de jocuri video

related posts

Modifică setările cookies