Prima reacție a Laurei Cosoi după ce Smiley a devenit tătic: “Mă bucur mult pentru amândoi”


Ieri, 9 martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Toate vedetele din România i-au felicitat, iar Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, a avut și ea prima reacție după aflarea veștii.


Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți și au împărtășit marea veste cu fanii lor: „Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seară această, fetiță nostra este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:).”

Prima reacție a Laurei Cosoi după ce Smiley a devenit tătic

Într-o declarație pentru fanatik.ro, Laura Cosoi a avut prima reacție legată de bucuria care a apărut în viața lui Smiley, fostul ei iubit: “Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi / Smiley

Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

  • Prima reacție a Laurei Cosoi după ce Smiley a devenit tătic: “Mă bucur mult pentru amândoi”

related posts

Modifică setările cookies