Rebel Wilson, apariție de senzație pe plaja din Malibu. Cum arată acum “Grăsuța Hollywood-ului” după ce a slăbit spectaculos


Rebel Wilson continuă să surprindă cu determinarea ei de slăbi și cu fizicul care acum pare din ce în ce mai aproape de greutatea pe care ea și-o dorește.


Recent, Rebel Wilson a postat o imagine în care apare în costum de scufundări, lăsând însă la vedere partea de sus a corpului. Diferența este clară între cum arăta acum câteva luni, când avea peste 100 de kilogram, și cum arată acum, când a pierdut peste 20 de kilograme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First ever surf lesson in Malibu. Thanks to my ‘BU crew for having my back and teaching me the way of the waves x

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

"Prima lecție de surf din Malibu", a scris Wilson în dreptul postării. "Mulțumesc echipajului meu că m-a sprijinit și că m-a îndrumat spre calea valurilor."

Actrița australiană își continua misiunea de a slăbi și și-a propus să ajungă la 70 de kilograme până la sfârșitul anului 2020. 

Pentru a realiza acest lucru, antrenorul personal al lui Wilson, Jono Castano, a declarat că se concentrează atât pe nutriție, cât și pe exerciții fizice.

Sursă foto: Instgram Rebel Wilson / Getty Images

Vezi și: Cum ar arăta casa ideală în viziunea arhitecților Visuri la cheie

  • Rebel Wilson, apariție de senzație pe plaja din Malibu. Cum arată acum “Grăsuța Hollywood-ului” după ce a slăbit spectaculos

related posts

Modifică setările cookies