Rihanna a comis-o din nou! Artista și-a expus formele de invidiat într-o salopetă transparentă, din dantelă


Rihanna și-a impresionat încă o dată fanii cu formele sale voluptoase. Artista pregătește o nouă colecție pentru linia sa de lenjerie intimă, dedicată Zilei Îndrăgostiților, pe care a promovat-o în cadrul unui clip incediat publicat pe Instagram.


Cântăreața în vârstă de 34 de ani arată ca o adevărată divă în secvențele postate în mediul online. Îmbrăcată într-o salopetă realizată integral din dantelă, cu un decolteu în formă de inimă, Rihanna s-a unduit senzual în fața camerei, ridicând pulsul fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

În valoare de 94,95 dolari, salopeta sexy face parte din viitoarea colecție Savage X Fenty, dedicata Zilei Îndrăgostiților, o colecție care va fi, cel mai proabil, bogată în articole îndrăznețe, așa cum și-a tot obișnuit artista fanii.

La vederea imaginilor seducătoare, urmăritorii Rihannei și-au arătat aprecierea, clipul strângând peste 1 milion de aprecieri, însă au existat și persoane care i-au reproșat cântăreței că a abandonat muzica pentru a se ocupa de haine și machiaj. Ba mai mult, majoritatea comentariilor au constat în întrebări ale fanilor legate de următorul ei album, care nu pare să fie în planurile viitoare ale Rihannei.

Sursă foto: Getty, Instagram

  • Rihanna a comis-o din nou! Artista și-a expus formele de invidiat într-o salopetă transparentă, din dantelă

related posts

Modifică setările cookies