Rihanna, exemplu de mămică cool. Cum a ieșit îmbrăcată la o plimbare cu ASAP Rocky


Este deja cunoscut faptul că stilul vestimentar al Rihannei din timpul sarcinei intră la categoria cool și îndrăzneț. Dacă la primul copil și-a etalat burtica de gravidă în cele mai scandaloase și decupate ținute,  a doua sarcină nu face excepție. Iată cum s-a îmbrăcat în timpul unei plimbări cu ASAP Rocky.


Cântăreața de 35 de ani și partenerul ei, ASAP Rocky, în vârstă de 34, au fost surprinși zilele trecute în timpul unei plimbări pe străzile din Los Angeles și, ca întotdeauna, ținuta artistei a ieșit în evidență. Însărcinată pentru a doua oară, Rihanna și-a expus burtica de gravidă într-un pulover albastru, cu dungi roșii, pe care l-a prins în zona bustului tocmai cu scopul de a-și lăsa la vedere abdomenul aflat în creștere.

Ținuta lejeră a fost completată de o pereche de blugi largi, o geantă Louis Vuitton și ghete. Pe același stil vestimentar a mers și ASAP Rocky, a cărui atenție a fost îndreptată în totalitate asupra iubitei sale.

Ieșirea Rihannei vine la puțin timp după ce și-a șocat fanii cu apariția de la Super Bowl, unde, nu doar că a cântat după o pauză îndelungată, dar a și dat vestea că este însărcinată pentru a doua oară, la 9 luni după ce a născut un băiețel. Îmbrăcată într-o ținută roșie, cântăreața a dezvăluit discret că este însărcinată când și-a descheiat salopeta și s-a mângâiat pe pântec. 

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Rihanna, exemplu de mămică cool. Cum a ieșit îmbrăcată la o plimbare cu ASAP Rocky

related posts

Modifică setările cookies