Rita Ora și-a cerut scuze în public după ce a făcut petrecere cu zeci de invitați în caratină


Rita Ora și-a serbat ziua de naștere ca și când pandemia de coronavirus n-ar exista, stârnind furie în mediul online. Cântăreața a împlinit 30 de ani la sfârșitul lunii noiembrie și a primit un cadou cam piperat de la autorități: o amendă pentru încălcarea regulilor anti-Covid.


Marea Britanie a intrat în carantină la 5 noiembrie, ca urmare a înmulțirii cazurilor de Covid-19 în Regat. Adunările publice au fost interzise, la fel și petrecerile în spații închise, în timp ce activitatea restaurantelor și barurilor a fost permisă doar pentru livrarea la domiciliu.

Cu toate acestea, Rita Ora a dat petrecere într-un local din cartierul londonez Notthing Hill, sâmbătă seară, eveniment la care au participat peste 30 de persoane, scrie The Sun. Rita Ora a postat imagini de la acea petrecere, în care apare înconjurată de flori și prăjituri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Petrecerea a fost stricată de polițiști, care au fost alertați de trecători, iar oamenii legii au luat măsuri drastice. Patronul localului a fost amendat cu 10.000 de lire sterline, iar Rita Ora a fost sancționată pentru organizarea evenimentului care a încălcat regulile carantinei.

Într-o postare în mediul online, cântăreața de 30 de ani și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și și-a cerut scuze fiindcă a ignorat carantina.

Îmi pare nespus de rău pentru că am încălcat regulile și înțeleg că acest lucru îi pune pe oameni la risc. A fost o gravă și de neiertat eroare de judecată. Având în vedere restricțiile, îmi dau seama cât de iresponsabile au fost aceste acțiuni și îmi asum întreaga responsabilitate”, a scris Rita Ora pe rețelele sociale.

Purtătorul de cuvânt al premierului britanic Boris Johnson a declarat că este important ca toată lumea să respecte regulile carantinei, chiar dacă sunt celebrități.

Fotografii: Getty Image

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”

  • Rita Ora și-a cerut scuze în public după ce a făcut petrecere cu zeci de invitați în caratină

related posts

Modifică setările cookies