Rihanna s-a dat de gol și a dezvăluit sexul bebelușului! Află dacă va avea fetiță sau băiețel


Rihanna este deja în al treilea trimestru de sarcină și se pregătește să devina mămică. Deși nu a vrut să dezvăluie sexul bebelușului, cântăreața s-a dat de gol la cea mai recentă sesiune de shopping. 

Tag-uri: #Rihanna #fetita

Magazinul Target este ultimul loc în care te-ai așteptă să o vezi la cumpărături pe regina modei, Rihanna. Dar cum Angelina Jolie le cumpără copiilor ei haine de acolo, se pare că nici Rihanna nu are o problemă cu asta. Astfel, paparazzii au suprins-o pe cântăreață la raionul de hăinuțe pentru bebeluși, de unde a ales câteva articole, inclusiv o rochiță.

Cu aceste informații la îndemăna, toată lumea a tras concluzia că Rihanna așteaptă o fetiță. Rămâne însă să și confirme acest lucru. Știind că e urmărită de paparazzi, e posibil să fi cumpărat piesa vestimentară ca să îi deruteze :) 

De când este însărcinată, Rihanna șochează la fiecare apariție în public cu ținutele sale sexy.

“Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista ținutele sale din ultima vreme.

  • Rihanna s-a dat de gol și a dezvăluit sexul bebelușului! Află dacă va avea fetiță sau băiețel

related posts

Modifică setările cookies