Salma Hayek, acoperită doar de un prosop minuscul în saună: "Ești divină!"


Salma Hayek le-a aprins imaginația fanilor ei, după cea mai recentă postare pe rețelele de socializare. Actrița în vârstă de 56 de ani a pozat într-o saună, acoperită de două prosoape minuscule.

Tag-uri: #Salma Hayek #sauna

“Îmbrățișând puterea de vindecare a saunei și transpirați stresul în această #WorldWellbeingWeek”, a scris Salma Hayek pe Instagram. Actrița care în septembrie va împlini 57 de ani arată mai bine ca niciodată, lucru care nu a trecut neobservat de fani.

“Perfecțiune! Sunt gelos pe banca aia!”

“Cea mai frumosa femeie pe care am văzut-o vreodată!”

“La un prosop distanță de fantezia oricărui bărbat”, au comentat admiratorii vedetei, cărora nu le vine să creadă că Salma are 57 de ani.

Deși nu mai este o puștoaică, Salma Hayek se bucură în continuare de momentul ei de glorie. Vedeta a mărturisit că în urmă cu câțiva ani șefii de la Hollywood i-au sugerat că este “expirată”.

 “Am fost tristă atunci, dar iată-mă acum, jucând în orice gen de filme, într-o etapă a vieții mele în care lumea mi-ar fi spus că sunt expirată. Deci nu sunt tristă, nu sunt furioasă. Sunt amuzată”.

Salma Hayek a fost întotdeauna apreciată pentru formele sale și, în ciuda speculațiilor că și-ar fi mărit bustul, actrița spune că nu a apelat la astfel de intervenții.

„Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

Pentru că decolteul ei a devenit din ce în ce mai generos de-a lungul anilor, oamenii au speculat că și-ar fi pus implanturi mamare. 

 

”Îi înțeleg perfect. Sânii mei era mult mai mici. La fel și restul trupului meu”, a adăugat ea. 

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault (61 de ani). Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Încă de atunci, Salma Hayek a fost suspectată că s-a căsătorit cu miliardarul francez din interes și nu a reușit să convingă prea multă lume că între ei e o dragoste sinceră.

  • Salma Hayek, acoperită doar de un prosop minuscul în saună: Ești divină!

related posts

Modifică setările cookies