Salma Hayek, despre pozele în bikini pe care le postează pe internet: „Azi nu mai sunt în aceeași formă”


Salma Hayek recunoaște că forma ei de invidiat, etalată pe rețelele sociale, a fost una de moment și că face eforturi pentru a arăta din nou ca la sfârșitul anului trecut.


Salma Hayek a surprins pe toată lumea, la sfârșitul anului trecut, cu pozele sale în bikini. Fanii actriței de 54 de ani i-au admirat formele și efortul depus pentru a ține kilogramele nedorite departe. Într-un interviu acordat publicației Entertainment Tonight, Salma Hayek a recunoscut că forma aceea de invidiat a ținut-o doar o săptămână.

A trebuit să pierd în greutate și să fac multe exerciții, spre sfârșitul anului trecut, pentru a încăpea în bikini. Însă, după acea primă săptămână și când am auzit că toată lumea se întoarce în carantină, am început să mănânc din nou”, s-a confesat actrița.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Ea a dezvăluit că pe final de an a făcut mai multe fotografii în bikini, în același loc de vacanță, pe care le postează pe Instagram la interval de două săptămâni, ca să-i sporească optimismul.

Mi-am salvat acele poze și, chiar dacă azi nu mai sunt în aceeași formă, distribui dragostea mea la fiecare două săptămâni. (...) Oamenii ar putea crede că port bikini în fiecare zi. Nu, toate sunt făcute în același loc”, a mai spus actrița.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Salma Hayek, despre pozele în bikini pe care le postează pe internet: „Azi nu mai sunt în aceeași formă”

related posts

Modifică setările cookies