Salma Hayek, fără strop de machiaj! Actrița își numără firele albe și ridurile de pe față: „Puține vedete au curajul ăsta!”


Salma Hayek este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la Hollywood. Starul în vârstă de 56 de ani face furori pe covorul roșu și e o prezență constantă în topul celor mai frumoase femei din lume. 


Recent, Salma Hayek a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare fără strop de machiaj, iar fanii nu au mai contenit cu laudele. De altfel, nu e prima dată când actrița impresionează cu frumusețea ei naturală. 

„Eu trezindu-mă și numărând câte fire de păr alb și câte riduri au dat buzna la petrecere în această dimineață”, a glumit starul din Desperado.

 „Puține vedete au curajul ăsta!”, „Mulțumim pentru asta! Ne ajută pe toți să vedem că și oamenii frumoși și celebri îmbătrânesc!”, „Glumești? Ești perfectă!”, „Frumoasă! Fiecare fir de păr gri, fiecare rid, este dovada unei vieți trăite cu dragoste și curaj!”, „Și când te gândești că unii spun că te-ai operat la față! Ești naturală toată!”, „Puțini artiști au curajul să-și arate chipul cu trecerea timpului. Toți pozează folosind filtre!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. Fotografia Salmei a adunat aproape 200.000 de like-uri în doar câteva ore. 

Salma a mărturisit într-un interviu că are câteva trucuri de frumusețe pe care le-a învățat de la bunica sa. 

„Cred că rutina mea de înfrumusețare și felul în care văd frumusețea sunt lucruri pe care le-am învățat de la bunica mea”, a spus Salma. Actrița își curăță tenul cu ingrediente naturale și se demachiază cu ulei de cocos. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
  • Salma Hayek, fără strop de machiaj! Actrița își numără firele albe și ridurile de pe față: „Puține vedete au curajul ăsta!”

related posts

Modifică setările cookies