Salma Hayek, lipsită de inhibiții la 56 de ani. A apărut cu lenjeria intimă la vedere la premiera unui film


Salma Hayek a lăsat inhibițiile la o parte pentru premiera filmului "Magic Mike's Last Dance" din Miami. Actrița latino a purtat o ținută din plasă, complet transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjerie intimă, punându-i în evidență fizicul de invidiat.

 


La 56, Salma Hayek nu se teme să-și pună corpul în valoare prin ținute sumare și mulate. Aflată pe covorul roșu în Miami, frumoasa actriță a întors încă odată privirile celor prezenți datorită rochiei alese. Format complet din plasă, cu flori brodate de diferite mărimi, articolul vestimentar a fost ceva mai curajos decât rochiile purtate în trecut de vedetă, care miza mai degrabă pe punerea în evidență a decolteului generos.

Alegerea îndrăzneață a fost accesorizata cu lanțuri și brățări supradimensionate, sandale cu platformă și o geantă verde, în ton cu frunzele florilor de pe rochie.

Rochia aleasă a făcut furori nu doar la evenimentul propriu-zis, ci și printre fanii actriței, care i-au lăsat o ploaie de complimente în secțiunea de comentarii de pe Instagram.

"Superbă", "Cum poate Salma să arate mai tânăr ca Channing Tatum?", "Arați prea bine Salma", "Look-ul ăsta îți vine foarte bine"

Sursă foto: Getty

  • Salma Hayek, lipsită de inhibiții la 56 de ani. A apărut cu lenjeria intimă la vedere la premiera unui film

related posts

Modifică setările cookies