Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. Vedeta s-a pozat în costum de baie și arată senzațional


Salma Hayek demonstrează că pentru unele femei vârsta este doar un număr.


La 54 de ani, actrița arată excepțional, iar de curând a postat două fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie. 

Imaginile au strâns peste 1,2 milioane de aprecieri din partea fanilor și zeci de comentarii în care apreciau felul în care arată. 

Deși mulți o văd ca pe femeia perfectă și întotdeauna a fost considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, Salma a recunoscut că și-a făcut mari probleme legate de felul în care arată, fiind constant nemulțumită când era mai tânără. „Acum, când mă uit la poze cu mine când aveam 30 sau 40 de ani mă văd mai frumoasă decât mă vedeam atunci. Mă autocriticam mult”, spunea Salma. 

Actrița este căsătorită de 11 ani cu afaceristul Francois-Henri Pinault. Francezul este președintele și directorul executiv al brandului de lux Kering. Cei doi au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei. “Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, declara actrița în urmă cu câțiva ani.

REVELION UNTOLD 2021, la PRO TV - Smiley se pregătește pentru un nou început

  • Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. Vedeta s-a pozat în costum de baie și arată senzațional

related posts

Modifică setările cookies