Salma Hayek, dezvăluiri despre scena intimă filmată cu Antonio Banderas în Desperado: „Mi-a fost frică de el”


Primul mare film în care a jucat Salma Hayek a venit și cu o surpriză colosală pentru ea. Actrița de 54 de ani a dezvăluit cum a trăit scena intimă filmată alături de Antonio Banderas în „Desperado”.


Salma Hayek a fost copleșită de emoții când a aflat că a fost distribuită în filmul Desperado, în care Antonio Banderas avea rol principal. Actrița de 54 de ani a mărturisit într-un podcast că a aflat abia după începerea filmărilor că pelicula are și o scenă de amor.

Antonio Banderas și Salma Hayek au oferit în Desperado (1995) una dintre cele mai apetisante scene intime din câte se filmaseră până atunci.

Când urma să începem să filmăm, m-am pus pe un plâns, nu știam dacă pot să o fac. Mi-a fost frică. Unul dintre lucurile de care îmi era frică era Antonio – a fost un gentleman absolut și atât de drăguț și încă suntem prieteni foarte apropiați”, a dezvăluit actrița în podcast.

Salma Hayek a mărturisit că plânsul ei l-a impresionat pe Banderas, care a reacționat: „O, Doamne. Mă faci să mă simt groaznic”, și-a amintit actrița.

Hayek dezvăluit că ea și Banderas au filmat scena intimă într-un platou în care au avut acces doar două persoane: regizorul Robert Rodriguez și soția lui de atunci, producătorul Elizabeth Avellán.

Rolul din Desperado i-a adus o nominalizare la Saturn Awards pentru cea mai bună actriță în rol secundar și o nominalizare la MTV Movie Awards pentru cel mai bun sărut de pe marile ecrane (cu Antonio Banderas).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Salma Hayek, dezvăluiri despre scena intimă filmată cu Antonio Banderas în Desperado: „Mi-a fost frică de el”

related posts

Modifică setările cookies