Salma Hayek, selfie la plajă fără strop de machiaj. Cum au reacționat fanii


Salma Hayek și-a încântat fanii cu o nouă imagine de la plajă. De data aceasta, actrița nu le-a arătat internauților bustul impresionant cu care a fost înzestrată de Mama Natură. 


Starul hollywoodian are apariții spectaculoase pe covorul roșu și impresionează de fiecare dată cu frumusețea ei. Ajunsă la 55 de ani, Salma le-a arătat fanilor cum arată într-o zi obișnuită, atunci când nu poartă strop de machiaj.

“Selfie-ul de duminică. Fără make-up!”, a scris actrița mexicană pe contul de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

Imaginea postată de Salma a adunat rapid peste 600.000 de aprecieri și sute de comentarii. “Frumusețea naturală vine din interior!”, “Mulțumim că ne-ai arătat cum arăți fără machiaj”, “Frumusețe latină”, “Tu nu ai nevoie de filtre! Ești o frumusețe naturală! Bravo, Salma!”, “Ești superbă și fără machiaj!”, “Arăți de 35 de ani!”, i-au scris urmăritorii. 

Salma Hayek este căsătorită cu afaceristul francez Francois-Henry Pinault. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Valentina Paloma.

Adolescenta de 14 ani și-a făcut recent debutul alături de mama sa pe covorul roșu. Valentina s-a transformat într-o domnișoară superbă și a moștenit trăsăturile celebrei sale mame.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Salma Hayek, selfie la plajă fără strop de machiaj. Cum au reacționat fanii

related posts

Modifică setările cookies