Tess Holiday, cel mai controversat model plus-size: e plină de tatuaje şi pozează goală la 130 de kilograme


Are aproape 130 de kilograme, la o înălţime de 1, 65, e diagnosticată cu obezitate, dar face pictoriale pe contul personal de Instagram şi apare pe copertele revistelor. 


 


Mulţi o laudă că e curajoasă, alţii o iau peste picior şi spun că, într-adevăr, e nevoie de curaj să te îndopi cu ingheţată şi că tânăra are grupă de sânge "budincă pozitiv." Chiar și așa, atunci când postează imagini cu ea goală, strânge sute de mii de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When friendship & whiskey becomes art @bradwalsh ???? #effyourbeautystandards

O postare distribuită de T E S S (@tessholliday) pe

Tess e căsătorită şi, spune ea, îndrăgostită de soţul ei, are doi copii frumoşi şi spune că e fericită cu tot ce are. A lăsat în spate o copilărie marcată de sărăcie şi multă suferinţă şi, afirmă ea, se bucură acum de tot ce are. A mărturisit în repetate rânduri că şi-a găsit refugiul în mâncare după ce a fost constant agresată în copilărie pe motiv că era săracă, iar mama ei era în scaun cu rotile. Cea care i-a dat viaţă a rămas paralizată după ce a fost împuşcată de iubit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh hi, didn’t see you there ???? Wearing @prettylittlething Glam @hisvintagetouch @shablamgela

O postare distribuită de T E S S (@tessholliday) pe

Tess a început să pozeze pentru prieteni care vindeau haine, apoi a postat fotografiile online și a adunat fani. Cu timpul, a fost remarcată de agenții de modelling și așa a început cariera ei. În prezent, este topmodel internațional, apare pe coperte şi, deşi e şi criticată incontinuu de mulţi, are şi numeroşi fani.

Mai jos puteţi urmări un material despre modelele celebre în România de-a lungul timpului:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies