Ținuta care a strârnit un val de reacții din partea criticilor. Cum și-a făcut apariția Rita Ora pe covorul roșu


Rita Ora reușește de fiecare dată să atragă toate privirile cu ținutele sale, dar la decernarea premiilor GQ Men Of The Year 2019 a șocat pe toată lumea cu apariția ei. Criticii consideră că vedeta nu și-a “făcut temele cum trebuie”.


Covorul roșu a fost martorul celor mai spectaculoase și nonconformiste ținute. Dacă majoritatea vedetelor au optat pentru ținute glamuroase sau sexy, îndrăzneața Rita Ora a ales o ținută ieșită din comun, ce a stârnit multe reacții controversate din partea criticilor.

Rita Ora, în vârstă de 28 ani, a optat pentru o bustieră neagră, ce îi punea în evidență decolteul generos și o fustă dantelată de aceași culoare cu voaluri argintii. Crăpătura rochiei atrăgea atenția asupra dresului închis ce se mula perfect pe piciorul frumos conturat. Portjartierul a fost piesa de rezistență. Outfitul a fost completat de  un set de de lănțisoare și brățări de diverse culori. 

Dacă la eveniment Rita a ales o ținută din dantelă, la afterparty vedeta a ales un outfit casual. Îmbrăcată într-un corset cu animal print, cu o crăpătură îndrăzneață în zona decolteului, și cu o pereche de pantalonii negrii sclipitori, Rita a întors toate privirile.

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de celebritate - Justin Bieber și Hailey Baldwin setează o data pentru a doua lor nuntă

  • Ținuta care a strârnit un val de reacții din partea criticilor. Cum și-a făcut apariția Rita Ora pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies