Transformarea miraculoasă a lui Demi Lovato: a slăbit fără diete și sport. „Mă simt împlinită”


Demi Lovato se declară fericită de felul în care arată, după mulți ani în care a încercat din răsputeri să-și creeze o altă imagine despre ea însăși. Artista a dezvăluit că se poate slăbi și fără diete și tocmai a dezvăluit secretul ei.


Demi Lovato „s-a predat” în fața dietelor drastice și photoshopului și a abordat o altă strategie pentru a ajunge să se simtă bine în pielea ei. Artista de 28 de ani a răbufnit în 2019, când a dezvăluit că până atunci își edita pozele înainte de a le urca pe rețelele sociale, fiindcă îi era rușine de felul în care arăta.

Acum, cântăreața spune că își privește corpul ca pe un „prieten” care a „avut încredere” în ea și a ajutat-o să se redescopere.

Nu mai număr caloriile, nu mai fac exerciții fizice, nu am restricții și, mai ales, nu-mi trăiesc viața în conformitate cu cultura dietetică... și, de fapt, am slăbit. Este o experiență diferită, dar mă simt împlinită. Nu de mâncare, ci de înțelepciune divină și îndrumare cosmică”, a scris Lovato pe Instagram, în dreptul unui videoclip realizat în oglindă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Demi Lovato a recunoscut anterior că s-a confruntat cu mari dereglări alimentare, care au dus la creșteri în greutate, dar și cu o boală psihică, manifestată prin dorința de a se automutila.

A căutat un refugiu în droguri și alcool, iar acest comportament era să o ucidă în 2018. În urma acestor experiențe, Demi Lovato s-a internat într-o clinică de dezintoxicare și recuperare. 

Azi, artista se declară „plină de pace, seninătate, bucurie și dragoste”.

Fotografii: @ddlovato/Getty Images

Vezi și VIDEO: 


Cum să faci cele mai tari ședințe foto

  • Transformarea miraculoasă a lui Demi Lovato: a slăbit fără diete și sport. „Mă simt împlinită”

related posts

Modifică setările cookies