Un studio din Londra îndepărtează gratuit orice tatuaj cu rapperul Kanye West


Naama Studios, o clinică din Londra unde oamenii se duc pentru a-și îndepărta tatuajele nedorite, a făcut un anunț total neașteptat în legătură cu rapperul Kanye West.


Din cauza faptului că în ultima perioadă a promovat în mod excesiv antisemitismul, dar și pe însuși Adolf Hitler, fostul soț al lui Kim Kardashian a avut mult de pierdut, de la contracte de publicitate cu branduri uriașe și până la încrederea fanilor. 

Când toți credeau că nu poate fi mai rău de atât, un salon din Londra a făcut anunțul - îndepărtează gratuit orice tatuaj cu rapperul Kanye West!

Totul a început după ce cântărețul în vârstă de 45 de ani a făcut mai multe declarații jignitoare la adresa poporului evreu, răspândind totodată mesaje de ură pe contul său de Twitter, drept pentru care i-a și fost închisă pagina. 

Un fost fan de-al său, pe nume Alex Jones, și-a exprimat nemulțumirea față de rapper în mediul online, acolo unde a și anunțat că își caută urgent un salon de îndepărtarea a tatuajelor pentru a scăpa de numele albumului lui Kanye West „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” de pe piele.

Primii care i-au răspuns au fost reprezentanții salonului Naama Studios, care au început și o campanie numită „Yeezy come, Yeezy go”, destinată persoanelor care vor să își îndepărteze tatuajele cu și despre Kanye West.

„Oamenii cu tatuaje inspirate de Kanye veneau la noi și ne spuneau cât de trist a fost pentru ei, cât de jenați și rușinați s-au simțit, având în vedere că în ultimul timp a ocupat primele pagini numai cu lucruri greșite. Am vrut să îi ajutăm și să le oferim spijin”, au transmis reprezentanții clinicii.

Sursă foto: Getty

  • Un studio din Londra îndepărtează gratuit orice tatuaj cu rapperul Kanye West

related posts

Modifică setările cookies