Vedeta criticată pentru că are copii cu pătratele pe abdomen: “Nu că sunt ciudați, doar pentru că nu arată cum vreți voi”


Cântăreața de muzică country Jessie James Decker a postat de curând pe Instragram o poză din vacanță cu cei trei copiii ai ei, iar părerile fanilor au fost împărțite. Unii dintre aceștia au criticat-o pentru că micuții sunt prea… musculoși.

Tag-uri: #copii #sportivi

Artista în vârstă de 34 de ani are trei copii – o fetiță în vârstă de 8 ani și doi băietei, de 7 și 4 ani. Cei mai mari i-au surprins pe fanii artistei cu abdomenul lor cu musculatura bine definită, la o vârstă atât de frageda.

 

Fetița practică gimnastică, iar băiețelul mai mare face fotbal american.

Fanilor cântăreței li s-a părut însă ciudat să vadă doi copii mici atât de musculoși și au comentat că arată “ciudat”.

 

Jessie James Decker a răspuns pe Instagram. “Este o lume tristă cea în care trăim, dacă spunem că niște copii super sănătoși, care fac sport și au mușchi în mod natural sunt “ciudați”. De la o mamă la alta, vă rog nu le mai spuneți copiilor mei ciudați, doar pentru că nu arată așa cum credeți voi că ar trebui să arate”, a spus cântăreața.

  • Vedeta criticată pentru că are copii cu pătratele pe abdomen: “Nu că sunt ciudați, doar pentru că nu arată cum vreți voi”

related posts

Modifică setările cookies