„Este primul inel serios...” Lidia Buble a spus totul despre diamantul care a apărut pe degetul ei


Lidia Buble este foarte discretă când vine vorba de viața ei amoroasă, însă, recent, la un eveniment a lăsat să iasă la iveală câteva detalii care au lăsat de înțeles că este într-o relație, iar diamantul de pe degetul ei este de la un bărbat important.


Lidia Buble a ținut multă vreme primele pagini ale tabloidelor, căci viața ei amoroasă a fost una demnă de un film. S-a iubit cu bărbați celebri și nu a ascuns asta, însă, în ultimii ani, s-a decis să-și țină viața amoroasă departe de ochii lumii.

Zis și făcut! Lidia Buble este foarte discretă în legătură cu bărbatul din viața ei, însă diamantul de 5 carate pe care îl poartă pe deget a lăsat de înțeles că este într-o relație cât se poate de serioasă, iar bărbatul din viața ei este foarte atent la detalii.

„Este primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte”, potrivit Ciao.ro.

Artista a dezvăluit că inelul prețios l-a primit de ziua ei, atunci când a împlinit 30 de ani, și a precizat că l-a primit în semn de iubire, clar de la bărbatul care există în viața ei.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

Întrebată cine este persoana dragă din viața ei, Lidia a lăsat de înțeles că toată lumea știe despre cine este vorba, semn că zvonurile despre relația cu Horațiu Nicolau sunt adevărate.

”Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, a mai precizat aceasta.

Artista a mărturisit că traversează cea mai fericită perioadă din viața ei:

„Am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile”.

Sursa foto: Instagram 
  • „Este primul inel serios...” Lidia Buble a spus totul despre diamantul care a apărut pe degetul ei

related posts

Modifică setările cookies