„Nu sunteți pregătiți” Lidia Buble și-a luat fanii prin surprindere. Artista este de nerecunoscut


Lidia Buble și-a surprins fanii într-un mod cu totul neașteptat. Iată ce a apărut pe pagina sa de Instagram, în urmă cu puțin timp.


Lidia Buble este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.
 
În urmă cu o zi, artista și-a anunțat fanii că urmează să facă o nebunie. Zis și făcut! 
 
Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, iată că rezultatul a venit. Lidia Buble și-a făcut schimbare radicală de look. 
 
Dacă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a trecut de la blond la șaten, ei bine, ce a urmat acum întrece orice așteptare.
 
Cu puțin timp în urmă, cântăreața a postat un reels pe Instagram în care le arată fanilor schimbarea de look pe care și-a făcut-o. Lidia a decis să renunțe complet la șaten și s-a făcut roșcată. Noul look i se potrivește de minune și îi scoate foarte bine în evidență trăsăturile feței. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)
 
„Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”,  a scris Lidia pe story.
 
Fanii au reacționat într-un număr mare și au complimentat-o pentru noul look, care îi i se potrivește de minune.
„Superba nuanta parului/ Ești superbă. Îți vine divin culoarea asta/ Perfecta”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Lidia le-a primit la postare.
 
Sursă foto: Instagram
 
  • „Nu sunteți pregătiți” Lidia Buble și-a luat fanii prin surprindere. Artista este de nerecunoscut

related posts

Modifică setările cookies