Cum să te menții suplă în perioada sărbătorilor de iarnă. Carmen Brumă te învață 3 reguli esențiale


A provocat miresele să slăbească cu un program dedicat lor, “Intră în rochia de mireasă”, dar a mai lansat și un altul pentru slăbit, “3S – Sănătoasă, suplă, sătulă”.


Zilele trecute, Carmen Brumă a venit în atenția femeilor cu un program online de 9 luni pentru controlul greutătii în sarcină. Mereu creativă și pe fază, vedeta a oferit pentru Perfecte.ro, 3 reguli de bază pentru doamnele și domnișoarele care își doresc o siluetă perfectă cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Fără excese, mers la sală și prea mult stres se poate ajunge la kilogramele dorite și silueta mult visată! Cel puțin așa ne asigură Carmen Brumă care știe ce spune. Iată ce recomandă vedeta!

Citește si Carmen Brumă pentru Perfecte.ro. 7 sfaturi pentru o vacanță reușită în care să nu te îngrași

Studiile arată că în perioada sărbătorilor majoritatea românilor se îngrașă în medie în jur de 3 kilograme și cred că lucrul ăsta poate fi combatut dacă ai grijă ca puțin înainte de sărbători, să zicem, să dai jos câteva kilograme astfel încât un eventual surplus să vină pe un teren deficitar și per total atunci când se încheie sărbătorile să nu ai kilograme în plus. Iar cealaltă variantă, cea mai bună  din punctul meu de vedere, este să mănânci echilibrat, să guști din toate, nu să te abții și să îți refuzi plăcerile culinare din această perioadă dar să le eșalonezi pe parcursul unei zile și să nu faci excese!
 
Dacă vrei totuși să dai jos câteva kilograme înainte de sărbători trebuie să respecți trei reguli de bază, pot fi mai multe dar eu m-aș baza pe aceste trei reguli care se regăsesc în toate programele mele de slăbit pe care le puteți vedea și pe www.carmen-bruma.ro  și care pot fi cumpărate la un preț foarte mic, în jur de 30-35 de ron.

Ce presupun regulile: 
 
1.  Nu sari niciodată peste micul dejun!  Este prima masă a zilei! Organismul se trezește și are nevoie de combustibil așa cum o mașină are nevoie de benzină atunci când pleci la drum. Trebuie să îl alimentăm! În felul ăsta îți controlezi mult mai bine apetitul, pe lângă faptul că ai un aport de energie necesar la începutul zilei!
 
2. Să ai 3 mese pe zi pentru că rezervorul nostru este limitat – asta ca să păstrăm comparația cu mașina,  și atunci avem nevoie de o alimentare constantă! Mănâncă de 3 ori pe zi!
 
3. Ultima masă să fie cu 3-4 ore înainte de culcare! După ce ai mâncat ultima masă trebuie să ai o pauză alimentară, adică nu mănânci nimic până la culcare și nu bei altceva în afară de apă. 
 
"Dacă respecți aceste reguli simple cu siguranță vei da jos câteva kilograme!”, ne asigură Carmen Brumă.
 
Vedeta spune că sportul nu este obligatoriu dacă se respectă cele 3 reguli de bază.
 
“Sigur că ideal ar fi să combini toate lucrurile astea cu sportul, dar sportul nu este esențial pentru a slăbi. Găsiți pe site-ul meu două variante de programe pentru slăbit, “Intră în rochia de mireasă” – un program dedicat nu doar mireselor, așa cum se înțelege, ci tuturor persoanelor care vor să slăbească pentru un eveniment important din viața lor, fie că este vorba de o petrecere de Crăciun, de Revelion, zi de naștere, nuntă, botez, acest program alimentar are 8 săptămâni și nu include antrenamente, pentru că atunci când vrei să dai jos kilogramele în plus, esențial este deficitul caloric, adică  să mănânci mai putin. Mișcarea este ideală în combinația asta dar nu este o condiție absolut obligatorie".

"Celălalt program pe care îl am, “3 S- Sănătoasă, suplă, sătulă”- cuprinde 6 săptămâni de regim alimentar și 5 antrenamente simple pe care să le poți face acasă. Aceste programe sunt concepute strict pentru a fi făcute acasă, pentru cei care au un program ocupat și nu au timp să ajungă la sală. Nu ai nevoie de niciun fel de echipament suplimentar”, a mai adăugat Carmen Brumă.
 

  • Cum să te menții suplă în perioada sărbătorilor de iarnă. Carmen Brumă te învață 3 reguli esențiale

related posts

Modifică setările cookies