Carmen Brumă pentru Perfecte.ro. 7 sfaturi pentru o vacanță reușită în care să nu te îngrași


Carmen Brumă deține cel mai vândut program din România pentru slăbit, denumit programul 3S, mai precis “Sănătoasă, suplă și sătulă”!


Autor Dana Popa

Vedeta este cunoscută pentru pasiunea sa pentru sport și alimentație sănătoasă și în acest sens ne-a oferit pentru Perfecte.ro câteva tipsuri pentru slăbit sau cum să nu te îngrași în vacanță.

Dacă veți ține cont de sfaturile lui Carmen Brumă, cu siguranță silueta nu vă va da bătăi de cap. În schimb, rețete sănătoase și antrenamente interesante puteți găsi și pe site-ul vedetei, www.carmen-bruma.ro . Mai precis, aceștia sunt pașii de urmat ca să va mențineți în formă chiar și în vacanță!

 “1. Să mănânci pe saturate la micul dejun! Dimineața îți permiți să mănânci orice chiar și lucrurile la care poftești în timpul zilei,  gogoșile la care tânjești, după ce mănânci pe săturate.

 2. Ar fi bine dacă ai putea mânca la fiecare masă câte o salată din legume proaspete, nu la grătar, pentru o digestie bună!

 3. Lasă să treacă măcar 2 ore între masa de seară și momentul în care te culci, cel puțin  2-3 ore. Și ar fi bine ca în cele 2 ore rămase până la culcare să faci ceva, să nu stai pe scaun sau pe canapea, ci să te plimbi, să dansezi, să faci o formă de mișcare.

4. Dacă ești în vacanță, la mare, încearcă să te plimbi desculț prin apa până la genunchi. Este un exercițiu foarte bun! Te încarcă de energie și îți solicita musculatura întregului corp. Dar nu îl percepe ca pe un antrenament!

5. Bea o cantitate suficientă de apă pentru perioada asta, 40 ml/kilogram corp, trebuie măsurată în funcție de greutatea fiecăruia. Dacă ai 60 de kilograme, trebuie să bei, de  exemplu, 2 litri 400  de apă. Și oricât ar părea de trendy, nu bea alcool pe plajă! Știu că e fiță, dar când vine vorba de kilograme în plus, alcoolul îngrașă, dar și deshidratează. Eu am oricum cele mai ieftine programe de slăbit de pe piață, se pot descărca și online de pe site-ul meu, deci îți pot sări în ajutor!

6. Masa de seară trebuie să conțină alimente ușoare cu puțini carbohidrați, un anumit tip de carne, de exemplu: pui, pește, vită, mușchi de porc, cât mai simplu preparată, de regulă, la cuptor, cu o garnitură de legume proaspete (nu trase la tigaie, de preferat crude).

 7. Un lucru important! Ca să nu simți toate alimentele periculoase pentru siluetă, cele care te tentează pe post de gustări în vacanță, de genul covrigei, porumb fiert, shaorma, pizza, paste, înghețată, trebuie să le mănânci până la ora 15.00. Bineînțeles, nu obligatoriu pe toate odată ☺!”, a detaliat Carmen Brumă pentru Perfecte.ro.

  • Carmen Brumă pentru Perfecte.ro. 7 sfaturi pentru o vacanță reușită în care să nu te îngrași

related posts

Modifică setările cookies