Gwyneth Paltrow, corp perfect la 38 de ani: Fac sport de 5 ori pe saptamana!


La 38 de ani, Gwyneth Paltrow a ajuns sa aiba corpul la care a visat o viata intreaga! Secretul? Antrenorul ei de fitness, care o munceste din greu de 5 ori pe saptamana. "Fac mult sport pentru ca imi place sa mananc", a spus Gwyneth.


Luna aceasta, Gwyneth Paltrow isi arata corpul frumos lucrat in revista Self. Spre deosebire de alte maniace in ale fitnessului - Madonna sau Cameron Diaz, Gwyneth are un trup armonios, fara o musculatura prea evidenta.

"Nu arat atfel printr-un accident, nu e noroc si nici nu pot sa ma laud ca am gene bune. E rezultatul a o ora si jumatate de fitness, de 5 ori pe saptamana", a explicat actrita.

Gwyneth a explicat ca face atat de mult sport pentru ca ii place sa manance. "Cand vreau sa slabesc, renunt la paste, paine si cartofi. Inainte de premiera Iron Man 2, am baut numai sucuri naturale si am mancat numai salata timp de trei zile", a spus Gwyneth.

"Antrenorul meu de fitness a schimbat radical felul in care arat - de la picioare, la abdomen si fund", a spus Gwyneth, care face la fiecare sedinta 45 de minute de cardio si alte 45 de tonifiere a muschilor.

related posts

Modifică setările cookies