(P) 4 cărți care te ajută semnificativ să îți îmbunătățești creativitatea


Potrivit specialiștilor, creativitatea este considerată a fi un mușchi, care trebuie să fie antrenat constant, pentru obținerea unor rezultate satisfăcătoare. Din păcate, oamenii se lovesc mereu de diverse bariere impuse de stilul de viață haotic și agitat de zi cu zi, fără să îi mai permită acestui mușchi să se dezvolte în mod corespunzător. Din acest motiv, cititul regulat se află printre cele mai recomandate sugestii oferite pentru îmbunătățirea creativității.

 


Cu toate că multe dintre cărțile care fac parte din ramura dezvoltării personale sunt scumpe, există totuși o variantă care poate fi luată în considere de oricine: un anticariat online de cărți, în oferta căruia există produse de top la prețuri accesibile. Principalele lecturi care contribuie semnificativ la antrenarea creativității sunt prezentate în rândurile de mai jos. 

1. „Gândirea laterală”, Edward De Bono

„Gândirea laterală” este un concept care a căpătat un nivel înalt de popularitate printre cititorii care vor să dobândească noi abilități creative. A fost inventat în 1967 de către Edward de Bono și implementează câteva strategii eficiente de schimbare a percepției. Printre acestea se numără și greșeala privită ca oportunitate, exerciții de gândire care dezvoltă creativitatea și jocul de idei. Toate acestea sunt aprofundate în cartea sa care poate fi cumpărată la un preț foarte bun chiar de la anticariatul Printre Carti;

2. „Nu gândi! Redescoperă-ți geniul creator”, Erik Wahl

Erik Wahl trece dincolo de granițele gândirii tradiționale, astfel încât geniul creator să-și poată intra în drepturi. Partea bună este că acesta susține că geniul creator se află în fiecare persoană, dar nu toată lumea știe și cum să îl activeze. Astfel, cartea lui Erik Wahl este o lectură care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunei persoane care vrea să își descopere adevăratele abilități creative.

3. „Împlinește-ți visurile disciplinat”, Josh Linkner

„Împlinește-ți visurile disciplinat” este o carte care poate fi găsită în oferta unui anticariat și este potrivită mai ales pentru manageri, pentru persoanele care își doresc să-și însușească anumite abilități în ceea ce privește gestionarea eficientă și creativă a activității angajaților. De asemenea, nu trebuie să lipsească de pe noptiera niciunui lider care vrea să aplice tehnici și strategii inedite pentru sporirea imaginației angajaților. Până și competitivitatea este strâns legată de o minte creativă, care are capacitatea de a se adapta în multe contexte spontane:

4. „Nu contează cât de bun ești, ci cât de bun vrei să fii”, Paul Arden

Paul Arden a abordat dezvoltarea laturii creative într-o manieră plină de umor, oferind sfaturi relevante și de un real ajutor celor care își doresc să-și descopere talentul, dar și celor care nu au încredere în capacitatea lor de a fi creativi. În cartea „Nu contează cât de bun ești, ci cât de bun vrei să fii”, cititorii vor descoperi că toată esența creativității se află deja în ei, învățând cum să o acceseze și cum să o valorifice. Din fericire, lectura plină de amuzament se află în oferta anticariatului Printre Carti, la un preț accesibil;

Prin urmare, anticariatele sunt de un real folos pentru orice cititor care vrea să-și achiziționeze o colecție generoasă de cărți de top cu un buget restrâns, iar oferta variată de titluri de pe rafturile virtuale de la PrintreCarti.ro se adresează persoanelor de orice vârstă. 

related posts

Modifică setările cookies