Kate Middleton nu mai e cea mai stilata. De cine a fost detronata Ducesa insarcinata in topul celor mai bine imbracate femei


Pana nu demult, Kate Middleton era votata constant drept cel mai bine imbracata femeie din Marea Britanie, ba chiar din lume. Cel mai recent top arata insa ca preferintele doamnelor s-au schimbat. Ea nici macar nu face parte din top!


Mai nou, Cheryl Fernandez-Versini (fosta Cole) este cea mai stilata vedeta in ochii britanicelor, care considera ca atat articolele vestimentare chic pe care le alege pentru aparitiile de zi cu zi, cat si rochiile de seara sunt impecabile.

Cheryl a devenit vedeta in urma unui show de talente, iar acum este una dintre cele mai cunoscute dive din UK. Ea face parte din juriul unei emisiuni de talente si castiga bani nu doar ca personalitate de teelviziune, ci si ca model, autoare si antreprenoare.

Pe locul 2 in topul celor mai bine imbracate dive s-a situat in acest an Jennifer Aniston, urmata indeaproape de Helen Mirren. Pe locul 4 si 5 au fost pozitionate Victoria Beckham si Kelly Brook, iar in top au mai aparut Kelly Brook, Alexa Chung, Jessie J si Pippa Middleton.

In ceea ce-i priveste pe domni, primul in top e David Beckham, urmat de Pharrell Williams, Brad Pitt, Harry Styles, Justin Timberlake si Bradley Cooper.

  • Kate Middleton nu mai e cea mai stilata. De cine a fost detronata Ducesa insarcinata in topul celor mai bine imbracate femei

related posts

Modifică setările cookies