Horoscop zilnic 3 aprilie 2014. Taurii sunt spontani, iar Fecioarele echilibrate si organizate


Horoscop zilnic 3 aprilie 2014. Varsatorii au parte de surprize, in timp ce Scorpionii au succes la negocieri. Vedeta zilei: Leona Lewis. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 31 MARTIE - 6 APRILIE 2014.

BERBEC

Te confrunti cu situatii destul de stresante atat la job, cat si in relatia cu partenerul tau. Intotdeauna trebuie spus adevarul, insa de aceasta data ai grija cum il spui, pentru ca s-ar putea sa ranesti fara sa iti doresti acest lucru.

TAUR

Este momentul sa demonstrezi tuturor ca nu functionezi doar dupa regulile prudentei exagerate si a conservatorismului, ci ca esti dispusa uneori sa apelezi si la spontaneitate si o urma de curaj pentru a-ti atinge scopurile.

GEMENI

Trebuie sa rezolvi o problema destul de importanta si pentru cateva momente este necesar sa uiti de propriile reguli si sa te adaptezi unor altfel de conditii, care nu-ti sunt intocmai pe plac. Nu pierde timpul pe analiza situatiei, ci incearca sa gasesti cat mai repede solutii.

RAC

Astazi reactionezi fara sa te gandesti la repercursiuni si mai ales la impactul pe care actiunile tale impulsive il pot avea in special asupra partenerului de viata. Inclusiv la locul de munca te vei simti ca la o competitie si te vei consuma din acest motiv.

LEU

Lucrurile nu sunt perfecte, desi asa par a fi. Este posibil sa intri intr-o discutie mai apriga cu un prieten destul de apropiat, situatie care va conduce negresit la schimbarea starii tale de spirit si implicit modului in care privesti lucrurile.

FECIOARA

Echilibrata si organizata cum esti de obicei, dar mai ales astazi, nicio situatie cu care te vei confrunta nu iti va parea imposibil de controlat. Planul tau de afaceri va da in curand roade, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche, ci sa muncesti la fel de mult in continuare.

BALANTA

Tratezi cu diplomatie si mult calm unele situatii conflictuale care vor aparea astazi, desi uneori iti doresti sa spui lucrurilor pe nume, indiferent ce presupune acest lucru. Pastreaza-ti totusi energia pentru alte zile, cand sigur vei avea nevoie de ea pentru a face fata unor oameni mai dificili.

SCORPION

Este o zi buna pentru negocieri si pentru a obtine cateva aprobari, care sa te ajute sa-ti pui in valoare afacerea personala. Astazi, ceea ce spui trebuie sa fie neaparat sustinut de fapte, caci pentru unele persoane vorbele nu sunt de ajuns pentru a se arata interesate de o eventuala colaborare cu tine.

SAGETATOR

Ai grija la resursele tale financiare si nu risipi banii pe lucruri care doar iti plac, dar nu-ti folosesc in niciun fel. Este posibil ca in curand sa ai nevoie de o suma mare de bani si ar fi bine sa faci cateva economii chiar de pe acum.

CAPRICORN

Esti determinata sa realizezi ceea ce ti-ai propus, astfel incat nimeni si nimic nu-ti poate sta in cale. Fie ca beneficiezi de sfatul bun al unui prieten sau incerci sa gasesti raspunsurile in propria gandire, cert este ca niciun obstacol nu te poate face sa renunti.

VARSATOR

Ai parte de o zi plina de surprize, de la unele care nu-ti vor aduce neaparat zambetul pe buze la unele care te vor bucura si te vor face sa te simti unica. De asemenea, te confrunti cu o situatie in care ai nevoie urgenta de ajutorul unui prieten bun.

PESTI

Ar fi intelept ca astazi sa-ti tii parerile doar pentru tine, caci altfel s-ar putea sa-i jigneti intr-un fel sau altul pe cei din jurul tau, cu voia sau fara voia ta. Pastreaza-ti resursele pentru situatii mult mai complicate, pe care le vei trata altfel.

related posts

Modifică setările cookies