Horoscop ianuarie 2019. Capricornii sunt preocupați să avanseze în carieră, Racii au parte de multe călătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru luna ianuarie 2019. 


Află ce îți rezervă astrele pentru luna ianuarie!

Luna ianuarie este plină de provocări, multe zodii revizuiesc planurile de afaceri pentru 2019, se implică în tot felul de proiecte noi, importante care să le ajute să își crească veniturile, zodiile experimentează dragostea intens și pasional
Capricornii sunt preocupați să avanseze în carieră, Racii au parte de multe călătorii

 

BERBEC
În luna ianuarie vei avea parte de provocări pe sectorul financiare, dar norocul îți este alături și vei reuși să treci cu bine fiecare obstacol, prima lună a anului îți aduce și multe oportunități care așteaptă să fie îmbrățișate cu entuziasm. Poți avea succes în carieră sau vei primi recompense financiare în urma unor angajamente pe care ți le iei la locul de muncă. Există posibilitatea să faci unele schimbări în locuință, investești bani pentru îmbunătățirea confortului. Ești preocupat în mare parte a lunii de semnarea unor documente, acte importante. Faci multe drumuri atât în interes personal cât și de afaceri.
Recomandat - Participă la evenimente care te duc mai aproape de cei dragi.
Nerecomandat - Decizii importante pe care le iei în grabă.

 

TAUR
În această lună primești multe cadouri din partea Universului, ți se aduc la cunoștință tot felul de informații care să te ajute în deciziile pe care trebuie să le iei. Au loc multe evenimente la care participi și reușești să ieși în evidență, te vei face foarte ușor remarcat lucru care facilitează atingerea scopurilor tale. În relația pe care o ai cu partenerul tău primești toată iubirea și înțelegerea de care ai nevoie chiar dacă vor exista și momente scurte de singurătate sau depărtare de persoana iubită. Te vei simți foarte apropiat de o persoană care nu se afla în țară, te poți aștepta la o invitație de a călători împreună cu această persoană.
Recomandat - Este important să nu depășești bugetul alocat cheltuielilor, încearcă să faci și economii.
Nerecomandat - De-a lungul acestei luni apar situații neplăcute în urma unor acuzații sau discuții pline de tensiune.

 

GEMENI
În luna ianuarie te vei ocupa să termini de rezolvat unele probleme mai vechi, din anul precedent. Nu vei avea soluții pentru toate dificultățile dar te vei gândi mai mult la rezolvarea acestora. Problemele legate de bani se vor risipi de la sine deoarece vei primi recompense financiare neașteptate, te bucuri de prosperitate și creștere socială. La locul de muncă sunt aspecte pozitive. Dacă sunt probleme de sănătate, le vei găsi tratamentele de vindecare potrivite. Relația de iubire trece prin urcușuri și coborâșuri, posibilitatea de împăcare dacă vei acorda mai multă libertate și înțelegere partenerului.
Recomandat - Ajută-ți colegii la locul de muncă să termine la timp proiecte.
Nerecomandat - Să pierzi ocazia de a rezolva unele probleme personale.

 

RAC
În luna ianuarie vei avea parte de multe călătorii, deplasări în interes de serviciu, dar și vacanțe alături de cei dragi. Ești înclinat către găsirea echilibrului financiar, vei semna tot felul de documente legate de bani, contracte importante cu noi colaboratori. Vrei să faci achiziții importante, descoperi unele oferte atractive și vrei să acționezi cât mai repede. Ianuarie îți aduce multe șanse favorabile pe sectorul carierei. În dragoste te vei confrunta cu posesivitatea și gelozia partenerului, vei avea discuții pe care nu ți le dorești, încerci pe cât posibil să le eviți, dar tot vei fi nevoit să le confrunți.
Recomandat - Focusează-te pe creșterea veniturilor.
Nerecomandat - Conflicte bazate pe neînțelegeri, gelozie.

 

LEU
Ianuarie este o lună bună pentru tine! Te vei ocupa foarte mult de familia ta, rezolvi multe probleme personale și ești mândru de realizările tale. Lipsa de comunicare conduce la situații jenante pe care le poți evita cu ușurință dacă vei fi de acord cu partenerul tău, să vă acordați mai mult timp unul celuilalt. Vei întâlni persoane influente alături de care poți dezvolta proiecte importante. Faci planuri pentru restul anului, îți lansezi cu încredere intenții. Primești răspunsurile pe care le cauți la momentul potrivit. Are loc un eveniment important în familia ta, poate o căsătorie sau nașterea unui copil. Cineva vrea să te protejeze și te ține departe de o informație neplăcută.
Recomandat - Acționează în direcția scopurilor tale.
Nerecomandat - Să te lași manipulat de persoanele cu care vorbești.

 

FECIOARĂ
Fecioara primește multe vești interesante în luna ianuarie! Apar unele probleme în locuință, poate este necesar să investești în mod neașteptat sau neprogramat o sumă de bani, pentru reparații de urgență sau pentru îmbunătățiri. Dacă ești o Fecioară singură, ai multe șanse să cunoști o persoană cu care poți începe o relație de iubire. Dacă ești deja implicată într-o relație, între voi totul merge într-o direcție frumoasă, întemeierea unei familii. De-a lungul lunii pot apărea discuții sau conflicte cu rudele, prietenii legate de bani. Vei face multe schimbări sau îmbunptățiri în planurile pentru 2019, găsești cele mai bune variante pentru tine.
Recomandat - Găsirea unor remedii pentru anumite probleme de sănătate.
Nerecomandat - Neglijarea unor probleme care reapar la intervale scurte de timp.

 

BALANȚĂ
În luna ianuarie trebuie să renunți la anumite gânduri, idei, persoane sau obiceiuri care nu îți sunt favorabile, care nu îți fac bine. Trebuie să revizuiești o parte din planurile pe care le aveai pentru acest an, apar factori care schimbă brusc tot ceea ce știai sau credeai că știi. Există momente în care vei suferi o dezamăgire sau trădare din partea unui prieten în care aveai toată încrederea. Te vei ocupa cu unele documente, ai de semnat acte importante. În această lună vei avea succes la locul de muncă, avansezi în carieră, ai parte de recompense financiare deosebite. Începi proiecte noi.
Recomandat - Oferă-i partenerului o parte din timpul tău liber, creează momente romantice.
Nerecomandat - Tensiuni inutile din cauza gurilor rele.

 

SCORPION
Este o lună interesantă chiar dacă vei trece prin tot felul de situații, viața nu este mereu ușoară dar înveți să te bucuri de tot ceea ce îți rezervă. Te gândești la soluții pentru problemele tale și ceri persoanelor în care ai încredere sfaturi sau recomandări. Vei fi surprins neplăcut de cineva din anturaj, descoperi că ai mulți dușmani printre cei pe care îi credeai prieteni. Ferește-te de persoanele invidioase. În ianuarie vei obține rezultate financiare extrem de bune datorită rapidității cu care acționezi dar în mare parte și datorită norocului. Trebuie să fii recunoscător pentru toate recompensele materiale pe care le primești. O perioadă bună pentru a concepe un copil.
Recomandat - Păstrează o atitudine pozitivă în relația de iubire.
Nerecomandat - Să te îngrijorezi din probleme minore.

 

SĂGETĂTOR
În luna ianuarie te gândești la tot felul de strategii financiare, faci planuri pentru a-ți crește resursele materiale. Partenerul de viață îți poate face o propunere pentru o afacere la care să lucrați împreună. Te gândești foarte mult să îți schimbi locuința sau să te mulți în alt oraș, altă țară. În această lună te vei confrunta cu o situație neprietenoasă, reuști să te adaptezi oricărei probleme și să găsești rezolvare dar pierzi mult timp și energie. Are loc un incident în viața unei persoane dragi, suferi alături de aceasta. Este recomandat să eviți pentru o scură perioadă de timp să călătorești singur. Schimbări de situație care te surprind.
Recomandat - În ianuarie poți vinde obiectele de care nu mai ai nevoie.
Nerecomandat - Despărțiri dureroase.

 

CAPRICORN
În luna ianuarie participi la multe evenimente și întâlniri menite să te scoată în față, vei avea toată atenția îndreptată asupra ta. În această lună te poți aștepta la costuri neprogramate, diverse plăți de făcut pe care nu le-ai anticipat. Ai conversații interesante cu persoane din străinătate, rezolvi prin intermediul acestora probleme personale. Pe plan financiar sunt momente instabile dar ușor, ușor reușești să găsești un echilibru. Vei munci mult, ești preocupat să avansezi în carieră. Ai o idee pentru o afacere și ești susținut de familia ta. Experiențe interesante pe sectorul dragostei. Entuziasm și energie bună, vezi și partea plină a paharului.
Recomandat - Poți lua în considerare sugestiile pe care le primești de la persoanele dragi.
Nerecomandat - Depărtarea de unele persoane care ți-au fost alături.

 

VĂRSĂTOR
În luna ianuarie te vei baza foarte mult pe ajutorul partenerului de cuplu. Dezvolți cu succes planurile de afaceri, cooperezi foarte bine cu echipa ta. Vei cunoaște o persoană care activează într-un domeniu care te atrage, te interesează. Vei afla multe informații valoroase de la această persoană. Sunt și persoane în jurul tău care au un impact negativ, stai departe de aceste persoane care nu îți sunt benefice. Te vei ocupa de un sport, vrei face mai multă mișcare, ești interesat să arăți bine, să îți modelezi corpul. Relația de dragoste îți aduce multe satisfacții interioare, vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.
Recomandat - Este o lună bună să înveți lucruri noi, să începi o carieră nouă.
Nerecomandat - Să nu îți dai tot interesul la locul de muncă sau pentru dezvoltarea afacerilor tale.

 

PEȘTI
Este o lună fabuloasă pentru tine! Universul și-a pregătit multe recompense extraordinare, primești multe din lucrurile pe care ți le-ai dorit, mai ales dacă ai avut răbdare și ai fost perseverent. Ești norocos și ai parte de oportunități în urma cărora sunt multe creșteri financiare, evoluție în carieră. Trebuie să fii înțelept și să nu te grăbești în deciziile pe care urmează să le iei în viața personală. Unele greșeli cauzate de lipsa experienței te pun la lucru mai mult decât este necesar, dar vei reuși cu puțină îndrumare să faci totul cum este cel mai favorabil pentru tine. Vești bune din partea familiei, surprize neașteptate.
Recomandat - Te vei bucura de o călătorie pe care nu te așteptai să o faci.
Nerecomandat - Atenție la promisiunile pe care le faci.
 

related posts

Modifică setările cookies