Horoscop zilnc 2 mai 2023. Berbecii au noroc la bani, dar trebuie să fie atenți la înșelăciuni, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 2 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor, iar conjuncția care se formează între Soare și Mercur, din casa banilor și valorilor, ar putea să-ți aducă oportunități financiare importante. Încearcă să analizezi bine înainte, dacă vrei să faci o schimbare, să te asociezi într-un parteneriat. Deși ai șansa să-ți suplimentezi veniturile, iar unele ponturi să-ți vină prin intermediul unor persoane cu care ai contacte strânse, nu te arunca cu capul înainte!

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii, iar conjuncția dintre Soare și Mercur, în tranzit prin zodia ta, te ajută în comunicare și negocieri. Ai intuiție bună într-un context profesional. În ce privește viața personală, ai ocazia să faci niște modificări.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează casa sentimentală, iar conjuncția care se formează între Soare și Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin subconștientului, frământărilor interioare și trecutului, vine să-ți aducă o stare de izolare și introspecție, iar gândurile tale să se îndrepte spre experiențe din trecut din planul iubirii. Chiar dacă ai avut la un moment dat reacții eomoționale puternice, învață din greșelile trecutului și astrele îți recomandată să nu redeschizi răni mai vechi.

 

Rac

 

Luna traversează astăzi casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, iar conjuncția care se formează între Soare și Mercur, din casa planurilor de viitor și proiectelor, îți aduce discuții sau întâlniri, care să te ajute să-ți consolidezi niște relații. S-ar putea să ai nevoie de sfaturi de la cineva din familie.

 

Leu

 

Luna traversează astăzi sectorul comunicării, iar conjuncția care se formează între Soare, guvernatorul tău, și Mercur, din casa carierei și reputației profesionale, te ajută să-ți exprimi ideile, să te remarci. Faci impresie bună șefilor și s-ar putea să fie ce trebuie, să te apropii de o promovare.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și te preocupă încasarea unor sume provenite din salarii și administrarea cât mai eficientă a acestora. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Soare și Mercur, guvernatorul tău, în casa filosofiei de viață, studiilor, schimburilor de experiență profesională, te invită să privești anumite aspecte ale vieții și din altă perspectivă. S-ar putea să primești o invitație de a pleca brusc într-o călătorie, la un schimb de experiență profesională sau să ieși la un eveniment. De asemenea, poți rezolva niște chestiuni birocratice.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi zodia, iar conjuncția care se formează între Soare și Mercur, planeta comunicării, din casa banilor proveniți din alte surse decât salariile, a transformărilor profunde și intimității, atrage atenția asupra faptului că ai putea încerca să aduci niște îmbunătățiri în aceste domenii. În planul profesional, asigură-te că discuțiile sau negocierile au o finalitate financiară, iar în planul personal, s-ar putea ca viitorul unei relații să depindă de cât sunteți dispuși amândoi să investiți.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează casa subconștientului și frământărilor interioare, iar conjuncția Soarelui cu Mercur, care se formează în casa relațiilor, parteneriatelor și asocierilor, te invită la stabilirea unor căi de comunicare, dacă vrei să rezolvi anumite chestiuni profesionale sau personale/relaționale. Discută cu partenerul sau partenerii de afaceri situațiile, astfel încât să nu ignori chestiunile importante și vei vedea că este de bun augur inițiativa.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin casa planurilor de viitor și cu conjuncția Soarelui cu Mercur în casa muncii, ar trebui să-ți concentrezi astăzi atenția pe stabilirea unor relații parteneriale, să comunici deschis și să rezolvi anumite neînțelegeri care riscă să devină conflicte.

 

Capricorn

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Soare și Mercur, din casa iubirii și aventurilor sentimentale, te invită la petrecerea timpului cu partenerul de cuplu și la găsirea unor modalități noi de relaxare și distracție. Dacă ești singură este un moment bun pentru a-ți programa niște întâlniri, să-ți dai seama ce anume îți dorești de la un potențial partener.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa birocrației, iar conjuncția Soarelui cu Mercur, din sectorul vieții de familie, locuinței și patrimoniului, te invită să rezolvi chestiuni administrative ale casei sau care vizează patrimoniul, să depui un dosar pentru obținerea unor acte importante. De asemenea, este un moment bun pentru a avea niște discuții deschise cu membrii familiei, să faceți planuri împreună.

 

Pești

 

Conjuncția Soarelui cu Mercur, care se formează astăzi în casa comunicării, gândirii și informațiilor,  te ajută să identifici ce anume nu merge în relația cu unii dintre colegi sau membri ai familiei. Poți aduce îmbunătățiri în comunicare și interacționare, dacă asculți și părerea celuilalt. Este nevoie să dai dovadă de mai multă atenție și să-ți folosești intuiția în rezolvarea unor chestiuni partenerile/relaționale.

related posts

Modifică setările cookies