Horoscop zilnic 1 aprilie 2014. Berbecii planuiesc o vacanta, iar Racii au o zi aglomerata


Horoscop zilnic 01 aprilie 2014. Leii se bucura de o zi frumoasa, iar Scorpionii vad primele rezultate in ceea ce priveste noul lor proiect. Vedeta zilei: Elizabeth Guttierez. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 31 MARTIE-6 APRILIE 2014.

BERBEC

Este momentul ideal sa pui la punct toate detaliile unei calatorii la care te gandesti deja de ceva timp. Contacteaza agentia de turism care ti-a dat cea mai buna oferta de pana acum, anunta-ti iubitul sa-si faca bagajul si plecati in vacanta de primavara.

TAUR

Ai nevoie de masuri serioase de precautie, daca vrei ca proiectul tau pentru care ai depus multa munca, energie si ore bune din viata ta sa aiba succesul pe care il astepti. Ai grija la colegii cu intentii mai putin bune care ar putea sa-ti incurce planurile.

GEMENI

Reusesti sa mentii relatiile cu cei din jurul tau la un nivel destul de bun, astfel incat nici nu esti acuzata de prea multa implicare, nici de faptul ca nu le acorzi suficienta atentie. Este o zi in care poti fi evaziva in declaratii si mai putin interesata de anumite subiecte.

RAC

Se pare ca ai parte de o zi foarte aglomerata, iar orele petrecute la locul de munca par sa nu se mai sfarseasca. Ajungi epuizata acasa, insa cel putin ai parte de admiratia colegilor tai pentru reusitele tale, dar si de sprijinul partenerului tau, care nu te lasa niciodata la greu.

LEU

Norii agresivi dispar cu desavarsire, iar soarele isi face aparitia si in viata ta. Nu te lovesti de niciun impediment pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile si te bucuri de o zi frumoasa, cu multe reusite pe toate planurile.

FECIOARA

Starea de spirit si comportamentul pe care le vei avea astazi iti vor influenta in totalitatea ziua. Priveste cu bucurie si optimism spre viitor, pentru ca norocul si sansa pe care le asteptai nu vor intarzia sa apara, iar viata ta se va schimba complet in bine.

BALANTA

Te vei confrunta astazi cu diverse obstacole, vei cunoaste si partea mai putin buna a lucrurilor si te vei lovi de adevaratul caracter al unor persoane pe care le considerai odata apropiate. Nimic nu trebuie sa te surprinda, iar orice informatie care va ajunge astazi la tine trebuie verificata de cel putin doua ori.

SCORPION

Rezultatele eforturilor tale de a-ti construi propria afacere isi fac deja aparitia. Este un prim semn ca ar trebuie sa-ti duci planul la bun sfarsit si sa nu te mai gandesti la situatiile mai putin placute care pot aparea pe parcurs.

SAGETATOR

Nu observi astazi decat intamplarile fericite care au loc in viata ta sau a altora. Din fericire pentru partenerul tau, ii acorzi toata atentia necesara pentru a nu se simti nicio secunda neglijat si te bucuri de fiecare persoana din viata ta, fara a mai gasi defecte.

CAPRICORN

Este o zi plina de capcane, iar multi din jurul tau incearca sa-ti prezinte doar partea neplacuta a lucrurilor. Ai face bine sa nu le acorzi atentie si sa incerci sa vezi doar ceea ce conteaza cu adevarat si sa nu te lasa influentata de astfel de oameni.

VARSATOR

O doza puternica de energie de cuprinde de la primele ore ale diminetii, iar noi oportunitati de colaborare nu intarzie sa-si faca aparitia. Ai parte de o zi profitabila si vesela, iar prietenii vor aduce un plus de bucurie pe chipul tau.

PESTI

Te lovesti de diverse conflicte la locul de munca si de discutii interminabile cu cei care inteleg procedura de lucru si cei care fac tot posibilul sa evite regulile de baza si sa actioneze conform propriilor principii si idei. Nu te lasa afectata de astfel de situatii, pentru ca o sa-ti dispara complet buna dispozitie.

related posts

Modifică setările cookies