Horoscop zilnic 1 aprilie 2023. Gemenii au parte de frământări în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, Luna îți traversează sectorul sentimental și al aventurilor romantice, iar contextul astral aduce armonie și echilibru în relațiile tale cu cei dragi. De asemenea, beneficiezi de o comunicare bună cu ceilalți, în special cu familia. Este un moment bun pentru a-ți exprima emoțiile și sentimentele, să faci declarații și cuceriri.

 

Taur

Registrul astral de astăzi activează sectorul vieții de familie și este posibil să petreci ziua în compania familiei, părinților, să organizezi un eveniment în familie sau poate primești niște musafiri. De asemenea, te preocupă administrarea unui imobil, o tranzacție imobiliară, intrarea în posesia unor sume de bani dintr-o moșternire sau credit.

 

Gemeni

Aspectul armonios care se formează astăzi între Luna, în tranzit prin casa comunicării, gândirii și deplasărilor, cu Soarele, din sectorul prietenilor și planurilor de viitor, vine să aducă idei și soluții bune la unele probleme sau chestiuni, care te frământă în relația cu partenerul de cuplu. Dacă inițiezi o conversație, s-ar putea să clarifici anumite aspecte și să poți merge înainte.

 

Rac

Contextul astral de astăzi în care Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Soarele, din zodia Berbec, vine să-ți aducă stabilitate emoțională, datorită unor discuții pe care le ai cu familia, părinții. Pe de altă parte, s-ar putea să faci niște cheltuieli, să cumperi niște cadouri pentru cei dragi, să fii pregătită din timp pentru sărbători.

 

Leu

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și formează un aspect cu Lilith (Luna Neagră), semn că s-ar putea să întâmpini blocaje în gestionarea emoțiilor și exprimarea sentimentelor. S-ar putea să ai tendința să rănești sau să-I domini pe cei cu care intri în contact, dar atenție, pentru că este posibil să fii și tu rănită. Ai grijă și gestionează criza apărută, pentru că este posibil să strici relațiile!

 

Fecioară

Luna îți traversează, astăzi, casa izolării, trecutului, secretelor și frământărilor interioare și formează un aspect cu Lilith (Luna Neagră), context astral care poate scoate la suprafață anumite răni și blocaje din trecut, cu scopul să le vindeci. Trigonul pe care aceeași Lună îl formează cu Soarele, te va ajuta să găsești modalitatea de a face o schimbare în viața ta. 

 

Balanță

Astăzi, Luna în tranzit prin casa prietenilor, formează un aspect armonios cu Soarele, din casa relațiilor. Relația cu partenerul se îmbunătățește și ai ocazia să-ți exprimi sentimentele și trăirile, să-I comunici nevoile tale emoționale. Vă bucurați de o zi în care aveți parte de romantism și reconectare. 

 

Scorpion

Luna îți traversează, astăzi, casa carierei și ești invitată să faci față unor provocări profesionale. Este nevoie să te adaptezi unor situații, care au legătură cu persoane cu putere de decizie sau din străinătate. Poți primi și niște bani de la unul dintre părinți.

 

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță evenimente în relațiile cu rudele partenerului de viață. S-ar putea să fii nevoită să faci niște deplasări în alt oraș. Dacă ești singură, ieși în oraș cu prietenele și s-ar putea să cunoști persoane noi, cu care vei colabora în următoarele proiecte.

 

Capricorn

Luna, guvernatoarea casei relațiilor, tranzitează sectorul intereselor financiare și a intimității și formează un aspect armonios cu Soarele, din casa vieții de familie. Ești interesată să faci niște achiziții pentru casă și să-ți consolidezi relațiile cu familia.

 

Vărsător

Luna traversează, astăzi, casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Soarele, în tranzit din casa comunicării. Așadar, este o zi favorabilă dialogurilor, negocierilor și clarificării unor situații în planul relațional. S-ar putea să faci și niște deplasări, dacă ești singură și dispusă să cunoști persoane noi, participând la un eveniment cultural, în compania prietenilor sau a unui membru al familiei.

 

Pești

Luna traversează, astăzi, sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților gospodărești și sănătății. S-ar putea să decizi că ai mai multă nevoie de odihnă decât să pui în ordine chestiunile administrative ale casei. Pentru că formează un aspect armonios cu Soarele, din casa banilor, s-ar putea să cheltui o sumă de bani pe distracție, relaxare, să-ți achiziționezi vestimentație sau să mergi la un salon de înfrumusețare.

related posts

Modifică setările cookies