Horoscop zilnic 1 august 2014. Balantele nu au incredere in cei din jur, iar Scorpionii isi banuiesc partenerii de infidelitate


Horoscop zilnic 1 august 2014. In plus, Capricornii nu reusesc sa tina in frau anumite situatii si ajung sa se lase controlati de ce se intampla in jurul lor.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 IULIE - 3 AUGUST

BERBEC

O zi buna pentru afaceri sau job. Interactionezi cu oameni bine-pregatiti, de la care ai ce invata si care s-ar putea dovedi cunostinte avantajoase in cercul tau de prieteni, pe viitor.

TAUR

Nu reusesti sa te concentrezi si nu esti deloc atenta astazi. Din aceasta cauza esti o tinta usoara si risti sa fii pacalita. Incearca sa deschizi bine ochii in orice moment al zilei!

GEMENI

Daca esti prietenoasa si deschisa la minte, azi ai doar de castigat. Asculta-i cu atentie pe cei din jur si incearca sa le fii de ajutor in masura in care poti. Curand, roata se va intoarce si-ti vei multumi ca te-ai comportat corespunzator.

RAC

Ca de obicei, tinzi sa intreci masura si sa iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala. Incearca sa-ti temperezi curiozitatea, intrucat aceasta strategie nu va functiona in fata acelora cu care interactionezi. Gaseste un moment potrivit pentru a actiona si incearca sa fii mai flexibila! Nu doar dorintele tale sunt importante!

LEU

O zi promitatoare pentru Lei. Ai parte de o iesire in oras, de o intalnire cu prietenii sau pur si simplu te regasesti intr-un context social in care te inconjoara oameni la care tii. Cu alte cuvinte, esti in elementul tau.

FECIOARA

Nu lua decizii importante si nici nu semna contracte! Orice parteneriat pe care il pornesti astazi se dovedeste instabil, asa ca fii cu mare bagare de seama. In plus, incearca sa ai mai multa incredere in tine. Tinzi sa te lasi dominata de temeri cand nu e cazul sa te simti descurajata.

BALANTA

Te lasi guvernata de neincredere. E posibil sa primesti un cadou sau pur si simplu sa fii ajutata de cineva intr-un anumit moment. In loc de recunostinta insa, nu simti decat suspiciune. Relaxeaza-te! Nu toata lumea conspira impotriva ta!

SCORPION

Dintr-un motiv sau altul, incepi sa banuiesti ca partenerul iti ascunde ceva. Aceasta stare de neincredere domina prima parte a zilei si abia cand ajungi seara, acasa, reusesti sa comunici cu el si sa lamuresti lucrurile.

SAGETATOR

Te concentrezi pe comunicare si cooperare. Lipsa diplomatiei si a intelegerii fata de cei din jur nu-ti va aduce decat dezavantaje, asa ca trebuie sa inveti sa fii precauta cand vine vorba de manifestarea si exprimarea adevaratelor tale ganduri,

CAPRICORN

In loc sa controlezi tu evenimentele care ti se intampla, ajung ele sa te controleze pe tine. Accepta regulile jocului si instantaneu lucrurile se vor schimba in bine. Ia hotarari in mod logic si nu te mai stresa pentru lucrurile marunte.

VARSATOR

O zi potrivita pentru joc si socializare. Seriozitatea nu isi are locul in viata ta astazi, asa ca nu-ti ramane decat sa te "resemnezi" si sa iesi in oras cu cei dragi, bucurandu-te de inceputul de weekend.

PESTI

Nu mai incerca sa fii mediator in discutii sau certuri care nu te privesc, intrucat nu se va termina cu bine pentru tine. Concentreaza-te strict pentru ce ai de facut si las-ai ep altii sa-si rezolve singuri treburile.

related posts

Modifică setările cookies